Κρις Τριανταφυλλίδης: Ο Εκπρόσωπος Ακιντζί προσγείωσε ορισμένους ανώμαλα

Για «ανώμαλη προσγείωση ορισμένων», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ στη διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό, νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, σχετικά με τη δήλωση του Εκπρόσωπου του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί αναφορικά με τη νέα δομή, που θα δημιουργηθεί μετά τη λύση του κυπριακού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρις Τριανταφυλλίδης προκάλεσε τριγμούς στο κόμμα και σε προηγούμενη του τοποθέτηση, μετά τη συνάντηση στο Νταβός, όταν έγραψε πως «Στο Νταβός παίζαμε άμυνα και οι Τουρκοκύπριοι επίθεση και το παιχνίδι δεν τέλειωσε ισόπαλο. Χάσαμε κατά κράτος και κινδυνεύει και το Κράτος». 

ΔΗΣΥ: Συμμετέχει ως νομικός και όχι για να εκφράζει πολιτικές απόψεις

Κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Κρις Τριανταφυλλίδη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε στον Reporter ότι πρόκειται για εκτιμήσεις του ιδίου του Κρίς Τριανταφυλλίδη, οι οποίες δεν επηρεάζουν τις θέσεις του ΔΗΣΥ, οι οποίες είναι γνωστές. Πρόσθεσε ότι οι θέσεις του ΔΗΣΥ εκφράζονται από τον Πρόεδρο του κόμματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ σημείωσε επίσης ότι ο Κρίς Τριανταφυλλίδης συμμετέχει στο συμβουλευτικό σώμα της διαπραγματευτικής διαδικασίας για το κυπριακό ως νομικός και όχι για να εκφράζει πολιτικές απόψεις.

Οι εκτιμήσεις του Κρίς Τριανταφυλλίδη, κατέληξε ο Πρόδρομος Προδρόμου, δεν εκφράζουν κατ΄ανάγκην τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

 

Δειτε Επισης

«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»