Βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα της πυρκαγιάς στη Ρωσία υπέγραψε ο Συλλούρης

Τα συλλυπητήρια του στη Ρωσία, και ιδιαίτερα στους συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς στο εμπορικό κέντρο της ρωσικής πόλης Kemerovo, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, μετά την υπογραφή, εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων, του βιβλίου συλλυπητηρίων που άνοιξε στη ρωσική πρεσβεία, στη Λευκωσία.  
 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων, ο κ. Συλλούρης τόνισε ότι μετά την τραγωδία αυτή, «αυξάνεται η υποχρέωση μας να συνεργαστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση αυτών των εγκληματιών, οι οποίοι δεν έχουν ούτε αρχές, ούτε ήθος, και με αιμοβόρο τρόπο αντιμετωπίζουν μια ήσυχη και φιλειρηνική κοινωνία». Αυτό δεν συμβάλλει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, ανέφερε, και τόνισε την ανάγκη εξεύρεσης ειρηνικών προσεγγίσεων και λύσεων.
 
Από την πλευρά του, ο Πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι είπε ότι είναι μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία για το λαό της Ρωσίας και σημείωσε ότι μεταξύ αυτών που πέθαναν ήταν πάρα πολλά παιδιά. «Είναι μια ιδιαίτερη τραγωδία για όλους μας. Όλος ο λαός περνά τώρα τραγικές στιγμές», πρόσθεσε. Τέλος, ο κ. Οσάτσι ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της Ρωσίας σε αυτή την τραγωδία που διέρχεται η χώρα. 
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»