Σάββατο 15 Δεκ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Βλέπει Γκουτέρες στη Ρώμη ο Νίκος Χριστοδουλίδης  

  13/03/2018 16:08
Βλέπει Γκουτέρες στη Ρώμη ο Νίκος Χριστοδουλίδης  

Βλέπει Γκουτέρες στη Ρώμη ο Νίκος Χριστοδουλίδης  

  13/03/2018 16:08
Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται να έχει μεθαύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου, στη Ρώμη, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών.
 
Η συνάντηση διευθετήθηκε κατόπιν αιτήματος της κυπριακής Κυβέρνησης και θα λάβει χώρα στο περιθώριο της διάσκεψης δωρητών για την UNRWA, την οργάνωση του διεθνούς οργανισμού για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η οποία πρόσφατα δέχθηκε σοβαρό οικονομικό πλήγμα από τις περικοπές ύψους 290 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική συνεισφορά. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και διάσκεψη για το Λίβανο.
 
Πηγή στη Λευκωσία επιβεβαίωσε τη συνάντηση, η οποία είναι η πρώτη του κ. Χριστοδουλίδη με τον Αντόνιο Γκουτέρες από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά και η πρώτη συνάντηση Κύπριου κυβερνητικού επίσημου με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο.
 
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει επίσης συναντήσεις, τόσο με τον Ιταλό Υπουργό Εξωτερικών όσο και άλλους ομολόγους του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας