Σάββατο 4 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ανέλαβαν καθήκοντα, περνούν από τις εξαγγελίες στις πράξεις  

  01/03/2018 15:17
Ανέλαβαν καθήκοντα, περνούν από τις εξαγγελίες στις πράξεις  

Ανέλαβαν καθήκοντα, περνούν από τις εξαγγελίες στις πράξεις  

  01/03/2018 15:17
Δουλειά με τη νέα της σύνθεση έπιασε από σήμερα η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, βάζοντας πλώρη για υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επόμενη πενταετία.
 
Το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των μελών του νέου Υπουργικού Συμβουλίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και η τελετή διορισμού των κυβερνητικών αξιωματούχων.
 
Ακολούθως, το νέο Υπουργικό Συμβούλιο παρακάθισε στην πρώτη του συνεδρία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν στα Υπουργεία όπου προέκυψε αλλαγή σκυτάλης, οι τελετές παράδοσης και παραλαβής.
 
Ανάλογη τελετές πραγματοποιηθήκαν νωρίτερα και στο Προεδρικό, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παραδίδει στον, κατά τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο, πιο…κοψονούρη πολιτικό Πρόδρομο Προδρόμου τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου,  τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο να παραδίδει στην Κλέλια Βασιλείου και τον Μιχάλη Σοφοκλέους, την θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Πέτρο Δημητρίου.  
 
Οι τελετές παράδοσης-παραλαβής πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, με τους απερχόμενους Υπουργούς να ευχαριστούν όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους-προεξάρχοντος του Προέδρου της Δημοκρατίας-κατά τη διάρκεια της θητείας τους, καθώς και με τους νέους Υπουργούς να δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένη να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που τους έχει αναταθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ   
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας