Βγάζει βέλη, πυροβολεί και προκαλεί Νικόλα αύριο ο Καρογιάν...

Έτοιμος, μετά από αρκετές  μέρες αναμονής να μιλήσει δημόσια για τα όσα έγιναν στο ΔΗΚΟ με την δική του διαγραφή και των υπολοίπων στελεχών, είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, ο οποίος αναμένεται αύριο να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έρχονται από τους στενούς του συνεργάτες, ο Μάριος Κάρογιαν, στην αυριανή συνέντευξη, δεν αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με την δημιουργία νέου κινήματος (το θεωρεί πρόωρο), αλλά θα στραφεί με δυναμικό τρόπο κατά των χειρισμών της ηγεσίας του ΔΗΚΟ και ειδικά του Νικόλα Παπαδόπουλου, τόσο πριν από τις εκλογές, όσο  και για τα όσα έγιναν με τις διαγραφές και παραιτήσεις μελών.

Έχοντας όπως θεωρούν αρκετά βέλη στην φαρέτρα του που να στοιχειοθετούν την θέση ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος κινήθηκε προεκλογικά και μετεκλογικά μόνο  με προσωπικά και εκδικητικά κίνητρα, ο Μάριος Καρογάν θα προκαλέσει σε δημόσια συζήτηση τον  Νικόλα Παπαδόπουλο.  Μία συζήτηση που μπορεί  όπως θα υποστηρίξει, να γίνει είτε στο πλαίσιο ενός πολιτικού συνεδρίου, είτε στο επικείμενο εκλογικό συνέδριο. ( Υπενθυμίζεται ότι ουδείς από τους διαγραφέντες και παραιτηθέντες από το ΔΗΚΟ έχει πια δικαίωμα συμμετοχής στο εκλογικό συνέδριο του κόμματος).

Στην αυριανή του συνέντευξη, κατά την οποία ο κ. Καρογιάν δεν θα αρκεστεί σε μία γραπτή δήλωση, ο  πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ θα απαντήσει και στα όσα η νυν ηγεσία του κόμματος του καταλογίζει για υπόσκαψη της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου από την μία, και πριμοδότησης του Σαύρου Μαλά από την άλλη, με στόχο την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων του Νικόλα να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Ούτε λέξη για νέο κίνημα αύριο
Όπως επιμένουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Καρογιάν, στην αυριανή του συνέντευξη  ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρά τις περί του αντιθέτου πιέσεις που δέχεται από μεγάλο αριθμό δυσαρεστημένων από το ΔΗΚΟ «συναγωνιστών», δεν θα πει λέξη για το ενδεχόμενο δημιουργίας οποιουδήποτε νέου κινήματος.

Αυτή του ωστόσο η εμμονή δεν αποκλείεται στο πολύ κοντινό μέλλον να τον φέρει σε ρήξη με άτομα που αυτή την στιγμή τον στηρίζουν πλήρως και θεωρούν ότι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΏΡΑ για το νέο κίνημα από τους «δυσαρεστημένους αγνούς ΔΗΚΟικούς».

« Εάν δεν το κάνει ο ίδιος αύριο ή τις επόμενες ημέρες, σου λέω πως θα προχωρήσουμε, με ή χωρίς τον Μάριο Καρογιάν, για να έχει φωνή και στέγη όλος αυτό ο κόσμος του ΔΗΚΟ που βλέπει τον Νικόλα να πατά στις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το κόμμα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση στον REPORTER,  πρώην μέλους του ΔΗΚΟ που «αποκεφαλίστηκε» από την νυν ηγεσία για την στάση που τήρησε στις Προεδρικές Εκλογές.
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος