Με επιστολή – παράπονο προς τον Μάρκο παραιτήθηκε και άλλο ιδρυτικό μέλος του ΔΗΚΟ

 
Νέα παραίτηση έφθασε στα γραφεία του ΔΗΚΟ, αυτή την φορά ενός από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος, και πρώην μέλους της Κεντρικής Επιτροπής,του κ. Ανδρέα Καστελλή.
 
Ο κ. Καστελλής μάλιστα, υπέβαλε την παραίτηση του ακολουθώντας μία διαφορετική οδό, καθώς επέλεξε να φύγει με μία επιστολή παράπονο προς τον αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, και γιο του ιδρυτή του κόμματος, Μάρκο  Κυπριανού, τον οποίο κατηγορεί ότι σήμερα υποστηρίζει αυτούς που έβριζαν τον Σπύρο Κυπριανού.
 
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κατσελλής:
«Εγώ ο πιο κάτω υπογεγραμμένος Ανδρέας  Κατσελλής, ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΚΟ, επιθυμώ να αναφερθώ σε σας, για να σας καταθέσω την έντονη διαμαρτυρία μου αναφορικά με την όλη στάση σας για τους αποκεφαλισμούς αγνότατων μελών του ΔΗΚΟ, που η παρουσία  τους χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του τιμημένου κόμματός μας, του οποίου ιδρυτής ήταν ο αείμνηστος πατέρας σας Σπύρος Κυπριανού.
 
Ως ένα από τα μέλη αυτά, επιθυμώ να σας κοινοποιήσω την επιστολή που επισυνάπτω, υπογεγγραμμένη από τον αείμνηστο πατέρα σας, και η οποία με τιμά όλως ιδιαιτέρως. Κάτι, όμως ανάλογο δεν διαπιστώνω να πράττεις, με το να υποστηρίζεις τους ανθρώπους που έβριζαν χυδαιότατα τον αείμνηστο Αρχηγό και Ιδρυτή μας και ταυτόχρονα να ανέχεσαι την καρατόμηση μελών, που έδιναν το αίμα τους για τις αρχές του ΔΗΚΟ, βάζοντας ψήφους στο νερόμυλο του Νικόλα, προκειμένου να καταστρέψει ολόκληρη την Κυπριακή Παράταξη.
 
Ως εκ τούτων, και δεδομένου  ότι καρατομείται ένα από τα πλένον πιστά μέλη του ΔΗΚΟ, ο κος Σπύρος Παναγή, ο οποίος ήταν ο κυριότερος συντελεστής των π[ροτομώ του αείμνηστου πατέρα σας και ο ιδρυτής του «Πολιτιστικού Ιδρύματος Σπύρος Κυπριανού», δεν αποδέχομαι ποσός αυτήν την πρακτική, γι΄ αυτό και υπέβαλα ήδη την παραίτησή μου από το ΔΗΚΟ.
 
Πιστεύω αγαπητέ Μάρκο, ότι πρέπει να φανείς αντάξιος του ονόματος του πατρός σου και να ενεργήσεις, τόσο για συναισθηματικούς όσο και για συνειδησιακούς λόγους, συντασσόμενος μάλλον με τους φίλους σου».
 

 
 

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού