Πέμπτη 4 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ιωάννης Κασουλίδης: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φεύγω…

  06/02/2018 11:43
Ιωάννης Κασουλίδης: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φεύγω…

Ιωάννης Κασουλίδης: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φεύγω…

  06/02/2018 11:43
Την επιθυμία του να μην επαναδιοριστεί στο νέο κυβερνητικό σχήμα διαβίβασε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό.
 
Την μεταφορά της συγκεκριμένης επιθυμίας του κ. Κασουλίδη προς τον Νίκο Αναστασιάδη, κατά τη συνάντηση που είχαν, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο TVONE o Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλης Σοφοκλέους, ο οποίος λίγο αργότερα τον αποχαιρέτησε από την ενεργό πολιτική ζωή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 
Σημειώνεται πως ο κ. Κασουλίδης είχε και δημοσίως εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν την πρόθεσή του να αποχωρήσει με την ολοκλήρωση της θητείας του από τον υπουργικό θώκο, θεωρώντας πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και ότι ο κύκλος του στην πολιτική έχει ολοκληρωθεί.  Μια επιχειρηματολογία την οποία ανέπτυξε σήμερα και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
 
Επισημαίνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει εγκαινιάσει κύκλο συναντήσεων με τους Υπουργούς του στο πλαίσιο των διεργασιών για σχηματισμό του νέου κυβερνητικού σχήματος.
 
Στο Προεδρικό βρέθηκε σήμερα και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, τον οποίο η φημολογία θέλει να μετακομίζει στη Νομική Υπηρεσία ως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας