Ετοιμάζονται να στείλουν Πειθαρχικό τον Καρογιάν στο ΔΗΚΟ

Στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ για να λάβει αποφάσεις ως προς το τι θα πράξει το κόμμα κατά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, έπειτα από την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου να περάσει στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.
 
Το απόγευμα της Δευτέρας, συνήλθε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΔΗΚΟ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER διαμόρφωσε πρόταση την οποία θα καταθέσει την Τρίτη στο Εκτελεστικό Γραφείο και εν συνεχεία την Τετάρτη στην Κεντρική Επιτροπή για λήψη της τελικής απόφασης.
 
Η πρόταση της Γραμματείας του ΔΗΚΟ, όπως πληροφορούμαστε, κινείται ακριβώς στο πλαίσιο στο οποίο νωρίτερα σήμερα είχε αναφερθεί ο REPORTER όσον αφορά την προσπάθεια στον ενδιάμεσο χώρο για συμπόρευση όλων των κομμάτων που υποστήριξαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο κατά τον πρώτο γύρο, με τα τέσσερα κόμματα να προκρίνουν τη λήψη απόφασης για μη στήριξη, ούτε του Νίκου Αναστασιάδη ούτε του Σταύρου Μαλά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ούτε με Αναστασιάδη ούτε με Μαλά το επικρατέστερο σενάριο για ενδιάμεσο

Την ιδία ώρα, στο ΔΗΚΟ ανοίγουν και το κεφάλαιο του εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος, προχωρώντας σε παραπομπές στελεχών του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στοχεύοντας στη διαγραφή τους, με την κατηγορία ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν συμμορφώθηκαν και υπονόμευσαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Ανάμεσα στα στελέχη του ΔΗΚΟ που πρόκειται να παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο βρίσκεται και ο τέως πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννος Λακκοτρύπης(σ.σ. παραμένει μέλος πάρα την αναστολή συμμετοχής η οποία του επιβλήθηκε στο παρελθόν) και Χρίστος Φλουρέντζος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τάκης Γαβριηλίδης κ.α.  
 

Δειτε Επισης

Άλματα της Κύπρου στις επιστροφές μεταναστών-Στην πρώτη τριάδα με Γαλλία και Γερμανία
Ογδονταδιαχρονος ενοχλήθηκε από μουσική σε κέντρο αναψυχής και έριξε πυροβολισμούς-Τέσσερις τραυματίες
Ανοικτά του Ασντόντ το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια που αναχώρησε από Λάρνακα-Έτοιμες οι πλατφόρμες
Βίντεο εντός του λεωφορείου με τον οδηγό να προσπαθεί να αποφύγει την πτώση-Στους επτά οι νεκροί
Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών έξω από μπαρ στην Μύκονο-Βγήκαν μαχαίρια, ένας νεκρός
Πάνω από 280 υιοθεσίες στην Κύπρο μέσα σε πέντε χρόνια-Τριψήφιος ο αριθμός των αιτήσεων από το 2021
Τα κόμματα που έχουν ανάγκη τον ΠτΔ, η μουρμούρα για τις δημόσιες εμφανίσεις και στο βάθος Ευρωεκλογές
Καταγγελίες επιβατών για προβληματικά check-in, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια
Ο Θανάσης στραγγαλίστηκε, το Κράτος Δικαίου ξεφτιλίστηκε-Υπάρχει ευθιξία για ανάληψη ευθυνών;
Με προεκτάσεις η απόφαση για Θανάση-«Εισαγγελία και Αστυνομία ήθελαν από την αρχή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια»