Ν. Αναστασιάδης: Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή

Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή ζητά από τους ψηφοφόρους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως ο ψηφοφόρος δεν έχει την πολυτέλεια της αδιαφορίας και ότι η αδιαφορία είναι ο αντίπαλος της πορείας ανάκαμψης της χώρας και της προοπτικής λύσης του Κυπριακού.
 
Σε δήλωσή του, ο Νίκος Αναστασιάδης στέλλει σαφέστατο μήνυμα πως καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, ούτε στην αποχή, ούτε σε κανέναν άλλο.
 
«Ένα ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο των εκλογών είναι η απάντηση στις επικίνδυνες συνταγές για τη σταθερότητα της χώρας. Ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο διασφαλίζει την επιτυχία στον β’ γύρο, έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου», υπογραμμίζει ο Νίκος Αναστασιαδής.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Αναστασιάδη:
 
«Μέτα και τη ψεσινή τηλεοπτική συζήτηση έχουμε πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία για τις εκλογές.
 
Η τηλεοπτική συζήτηση επιβεβαίωσε μια πραγματικότητα: Η συνέχιση της ανάπτυξης και της μείωσης της ανεργίας δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένες για κανέναν. Ο κίνδυνος να επιστρέψουμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια είναι υπαρκτός, εάν οι θέσεις για την οικονομία που έχουμε ακούσει εφαρμοστούν.
 
Είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει ότι υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει και προκλήσεις  να αντιμετωπιστούν. Τα προβλήματα όμως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με υποσχέσεις οι οποίες απειλούν την οικονομική σταθερότητα της χώρας.
 
Στο κυπριακό, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο επικίνδυνη είναι η άποψη ότι η λύση στο Κυπριακό μπορεί να προέλθει μόνο με υποχωρήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η πρόταξη υπερβολικών προϋποθέσεων ή προαπαιτούμενων για την επίτευξή της.
 
Γι’ αυτό και ο ψηφοφόρος δεν έχει την πολυτέλεια της αδιαφορίας την ερχόμενη Κυριακή. Η αδιαφορία είναι ο αντίπαλος της πορείας ανάκαμψης της χώρας και της προοπτικής λύσης του Κυπριακού. Γι’ αυτό είναι που θέλω να τονίσω ότι, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ούτε στην αποχή, ούτε σε κανέναν άλλο.
 
Ένα ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο των εκλογών είναι η απάντηση στις επικίνδυνες συνταγές για τη σταθερότητα της χώρας. Ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο διασφαλίζει την επιτυχία στον β’ γύρο, έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.
 
Γι’ αυτό και θέλω να ζητήσω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή».
 

Δειτε Επισης

Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics