«Βλέπει» προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από την απόσυρση της αγωγής Μιλτιάδη Νεοφύτου η Αλληλεγγύη

Το γεγονός ότι το όλο θέμα της αγωγής Μιλτιάδη Νεοφύτου κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με την οποία αξίωνε αποζημιώσεις εκατομμυρίων λύθηκε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου εξετάζει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύης και καλεί τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης να ενημερώσουν την κοινή γνώμη
 
«Χθες γίναμε μάρτυρες της απόσυρσης της αγωγής του κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου που κίνησε εναντίον του τέως προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφια. Οι λιγοστές εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν ότι ο κύριος Νεοφύτου δεν ζήτησε καμία αντιπαροχή για την ενέργεια του αυτή, ενώ ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωνε δικαιωμένος» σημειώνει στην ανακοίνωσή της.
 
«Αν όλα αυτά αφορούσαν μια αυστηρή ιδιωτική αγωγή χωρίς τις οποιεσδήποτε πολιτικές προεκτάσεις, δεν θα ήταν τούτο καθόλου μεμπτό και θα αποτελούσε δικαίωμα των εμπλεκομένων μελών να πράξουν ό,τι τα ίδια μέλη έκριναν. Δυστυχώς το όλο θέμα εξελίχθηκε στο μέσο μιας προεκλογικής περιόδου με όλους τους συνεπαγόμενους συνειρμούς και τα ζητήματα που για πολύ καιρό απασχολούσαν την κοινή γνώμη, αφορούσαν τον τρόπο και την έκταση της άσκησης των καθηκόντων ενός προέδρου της Δημοκρατίας» τονίζει η Αλληλεγγύη.
 
«Ακόμα αφορούσαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Νεοφύτου, τις λογής-λογής παρεμβάσεις της Προεδρίας της Δημοκρατίας που εξικνούνταν από το ποδόσφαιρο μέχρι την εξασφάλιση απίστευτα μεγάλων ποσών δανεισμού από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με προσωπικές παρεμβάσεις».
 
Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτή έχουν το λιγότερο την υποχρέωση να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για ό,τι πραγματικά συνέβη και να μην κρύβονται πίσω από αοριστίες.
 
Τοις φρονίμοις ολίγα», καταλήγει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.
 

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Διαφοροποιήθηκε ο αριθμός των Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων
Όραμα και εμπειρία αντιπαρέβαλαν για τη Δημαρχία Λευκωσίας Προύντζος και Τορναρίτης
LIVE: Ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης υπέβαλε υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Λευκωσίας
Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για δημοτικές εκλογές και ΕΟΑ
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Κάνει αρχή στο Βερολίνο, ανιχνεύει θέσεις και προθέσεις πριν επιστρέψει στην Κύπρο η Ολγκίν
Τήρηση διεθνούς δικαίου ζητά η Αννίτα με αφορμή την Ημέρα Γενοκτονίας Αρμενίων