Είδαν επανάληψη θέσεων, αλλά και υπεροχή Αναστασιάδη-Μαλά

Με ουδετερότητα, αλλά συνάμα και κρίνοντας τις επιδόσεις των πέντε βασικών υποψηφίων κατά το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ αναλόγως του ποιον ή ποιους υποστηρίζουν, αντιμετώπισε η ημερήσιος Τύπος τα όσα ειπώθηκαν στη ψεσινή διακαναλική τηλεμαχία των πέντε.    
 
Η εφημερίδα «Αλήθεια», στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Χωρίς εκπλήξεις!», γράφει ότι τις γνωστές τους θέσεις στο Κυπριακό, στην οικονομία και στην εσωτερική διακυβέρνηση ανέπτυξαν στο ψεσινό debate οι πέντε υποψήφιοι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας και σημειώνει ότι η συζήτηση κινήθηκε σε ήρεμα νερά.
 
Υποστηρίζει επίσης πως «δυσκολεύτηκε ο Νικόλας σε ερώτηση για το πόθεν έσχες του και δεν την απάντησε».
 
Η εφημερίδα «Πολίτης» στο κύριο του θέμα υπό τον τίτλο «Ξεχώρισαν Μαλάς και Αναστασιάδης», αναφέρεται στην χθεσινοβραδινή διακαναλική συζήτηση υποστηρίζοντας ότι «πειστικός στο Κυπριακό ο Μαλάς, με επιχειρήματα στην οικονομία ο Αναστασιάδης», και ότι «έκαμε το λάθος για το πόθεν έσχες του ο Νικόλας Παπαδόπουλος».
 
Η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», στο κύριο του θέμα υπό τον τίτλο «Επανέλαβαν τους εαυτούς τους», γράφει ότι προσεκτικοί ώστε να μην ξεφύγουν από το πλαίσιο που έθεσαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, οι πέντε μονομάχοι των προεδρικών εκλογών επέλεξαν στο ένα και μοναδικό ντιμπέιτ, χθες βράδυ, να επαναλάβουν τις γνωστές τους θέσεις παρά να απαντήσουν ευθέως σε κάποια από τα ερωτήματα που τέθηκαν.
 
Η εφημερίδα «Χαραυγή», στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Υπεροχή Μαλά με καθαρές θέσεις-προτάσεις», γράφει ότι υπεροχή έναντι των ανθυποψηφίων του στις προτάσεις που αφορούν τους πολλούς, την σμίκρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού έδειξε ο Σταύρος Μαλάς στο ψεσινό ντιμπέιτ.
 
Η αγγλόφωνη εφημερίδα «Cyprus Mail» στο κύριο της θέμα υπό τον τίτλο «Οι υποψήφιοι ξιφομάχησαν στο ντιμπέιτ", αναφέρεται στη χθεσινοβραδινή διακαναλική συζήτηση των υποψηφίων Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά την οποία προέβαλαν τις θέσεις τους.
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ, κατακεραυνώνει Σιζόπουλο ο Βαρνάβα-«Μετέτρεψαν το κόμμα σε μικρομάγαζό τους»
Ολοκληρώνεται αρχές Μαΐου η προβλήτα στη Γάζα-Ευγνωμοσύνη ΗΠΑ στην Κύπρο
Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο-Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγός ο Πρόεδρος
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε