Νέες μπηχτές Λιλλήκα για Νικόλα και τους λόγους που διεκδικεί την Προεδρία

Με συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:30μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, ολοκληρώνει τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει των προεδρικών εκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας.
 
Η τελευταία-κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κ. Λιλλήκα θα έχει τον χαρακτήρα που είχαν και όλες όσες προηγήθηκαν, δηλαδή του ανοικτού διαλόγου με τους πολίτες.
 
Ο Γιώργος Λιλλήκας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία, στη σκιά των δημοσκοπήσεων που φέρουν την υποψηφιότητά του να μην ακολουθεί την πορεία που θ’ αναμενόταν, με πολύ χαμηλά ποσοστά που σε κάποιες των δημοσκοπήσεων βρίσκονται πιο κάτω από αυτά του Χρίστου Χρίστου του ΕΛΑΜ, κατατάσσοντας τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών στην πέμπτη θέση της σειράς κατάταξης-βάσει ποσοστών που φαίνεται ότι θα εξασφαλίσουν-των υποψηφίων.
 
Ωστόσο, ο ίδιος ο Γιώργος Λιλλήκας εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν και ότι το ποσοστό που θα εξασφαλίσει στις εκλογές, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις.
 
Την πεποίθηση αυτή εξέφρασε και χθες το βραδύ μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή ALPHA DEPATE, υποστηρίζοντας πως ούτε ο Σταύρος Μαλάς ούτε ο Νικόλας Παπαδόπουλος μπορούν να κερδίσουν τον Νίκο Αναστασιάδη.
 
Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο Γιώργος Λιλλήκας ισχυρίστηκε πως και οι δύο έχουν επίγνωση πως δεν κερδίζουν τον Νίκο Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο.
 
Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου, άφησε αιχμές όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται ως υποψήφιος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, αφήνοντας να νοηθεί πως θέλει ουσιαστικά να προετοιμαστεί για το 2023. 
 
  

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το όραμά του για το Δήμο Λευκωσίας ο Νίκος Τορναρίτης-Οι δώδεκα προτεραιότητές του
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου