Δημοσκόπηση REPORTER: Προβάδισμα Μαλά με ανοικτούς όμως λογαριασμούς με Νικόλα

Την ανατροπή σκηνικού όσον αφορά την μάχη Νικόλα Παπαδόπουλου και Σταύρου Μαλά για είσοδο στον δεύτερο γύρο, έρχεται να επιβεβαιώσει η νέα-και τελευταία-δημοσκόπηση του REPORTER/IMR Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για τις προεδρικές εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής.  
 
Μόλις εννέα ημέρες πριν από το άνοιγμα των καλπών, Νικόλας Παπαδόπουλος και Σταύρος Μαλάς εξακολουθούν να βαδίζουν σχεδόν χέρι-χέρι και να διατηρούν ορθάνοικτους τους λογαριασμούς τους, με τον κ. Μαλά ωστόσο, στην τελική ευθεία προς τις προεδρικές εκλογές να προπορεύεται πλέον και ν’ αποκτά έστω και οριακό προβάδισμα έναντι του ανθυποψηφίου του.
 
Την ίδια ώρα, ο Νίκος Αναστασιάδης παρακολουθεί από απόσταση ασφαλείας και κλειδώνει την πρώτη θέση κατά την πρώτη Κυριακή, περιμένοντας απλώς τον αντίπαλό του για τη δεύτερη, όπου και εκεί δείχνει να διατηρεί τον πρώτο λόγο και να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές, είτε με αντίπαλο τον Σταύρο Μαλά είτε με αντίπαλο τον Νικόλα Παπαδόπουλο(σ.σ. με αντίπαλο τον Νικόλα Παπαδόπουλο φαίνεται να έχει πιο δύσκολο έργο σε σύγκριση με αντίπαλο τον Σταύρο Μαλά).
 
Το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, αξίζει να σημειωθεί, παρουσιάζει και η μάχη μεταξύ του Γιώργου Λιλλήκα και του Χρίστου Χρίστου σε ό,τι αφορά την 4η θέση, με τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ να έχει ανακτήσει οριακά κεφάλι και ν’ αφήνει τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών στην 5η θέση.
 
Η δημοσκόπηση του REPORTER/IMR Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καταγράφει υψηλό βαθμό ενδιαφέροντος των πολιτών για τις προεδρικές εκλογές, αλλά και υψηλό βαθμό βεβαιότητας των ψηφοφόρων ότι θ’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
 
Άμεσα συνυφασμένες με τις επιδόσεις που καταγράφουν οι υποψήφιοι είναι φυσικά οι συσπειρώσεις των κομμάτων, με αυτές του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ- όπως αποτυπώνονται στη δημοσκόπηση του REPORTER/IMR Πανεπιστήμιο Λευκωσίας- να κυμαίνονται σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα.  
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ REPORTER/IMR ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Με σπόντες για αποπροσανατολισμό απαντά η Κυβέρνηση για τα περί επιδόματος εξωτερικού του ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ζητά να μάθει ποιοι κρατικοί αξιωματούχοι λαμβάνουν και σύνταξη η Χαραλαμπίδου
Σκότλαντ: Οι χώρες της Κοινοπολιτείας να ηγηθούν την προσπάθεια για προστασία των Ωκεανών