Παπαδόπουλος προς Αβέρωφ: Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο της Λεμεσού

Θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό όμως δεν ξεχνά «τα όσα διαδραματίστηκαν  για την δήθεν κενωθείσα θέση» επεσήμανε στην ομιλέια του από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2018 ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης Γιώργος Παπαδόπουλος.
 
Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η Αλληλεγγύη θα τηρήσει στάση ευθύνης και θα υπερψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό ώστε «να μην οδηγήσουμε τον τόπο σε περιπέτειες, καθώς για εμάς πάνω από όλα είναι η Κύπρος».
 
Σχολιάζοντας αναφορά του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ότι δεν έχει πολιτικούς αντιπάλους, υπενθύμισε στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ  τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν για την δήθεν «κενωθείσα θέση» της Αλληλεγγύης, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ ήταν το μοναδικό κόμμα  το οποίο καταψήφισε την Πρόταση Νόμου που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής.
 
«Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο εκείνο της Λεμεσού ο οποίος δια της ψήφου του έδωσε το ποσοστό που επέτρεπε στο Κίνημα Αλληλεγγύη να έχει Βουλευτή» συνέχισε προσθέτοντας ότι «προσπαθήσατε με διάφορα τεχνάσματα να αφαιρέσετε την έδρα από την Αλληλεγγύη, πιστεύοντας ότι η θέση θα κατέληγε στα έδρανα του ΔΗΣΥ».
 
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνεχίζει τις  διασπαστικές ενέργειες εις βάρος του Κινήματος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της εξουσίας και διατυπώνοντας τη θέση ότι αυτές οι ενέργειες δεν συνάδουν με την αρχές του πολιτικού πολιτισμού, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στις περίφημες λίστες της Λεμεσού.
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ πήρε το λόγο και διευκρίνισε πως η στάση που τήρησε ο ΔΗΣΥ στο θέμα της έδρας δεν αφορούσε πρόσωπα, αλλά αποτελούσε συνέχεια από θέμα αρχής.
 

 

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα