Εξαγγέλλει λίαν συντόμως το όραμά του για την επόμενη πενταετία ο Αναστασιάδης

Με μεγάλη αισιοδοξία, αλλά χωρίς κανένα ίχνος εφησυχασμού εισέρχονται στην τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας στο επιτελείο του Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψήφιου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, Νίκου Αναστασιάδη.  
 
Μέσα από ένα ιδιαιτέρως βαρυφορτωμένο και εξαντλητικό πρόγραμμα, ο προεκλογικός αγώνας του Νίκου Αναστασιάδη κορυφώνεται με τις σχεδόν καθημερινές παρουσίες του σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελεύθερης Κύπρου, κατά τις οποίες τα μηνύματα που λαμβάνονται είναι άκρως ενθαρρυντικά και ανάλογα με τα επίσης αρκούντως θετικά μηνύματα που στέλλουν οι δημοσκοπήσεις, σε ό,τι αφορά την προοπτική της υποψηφιότητάς του.  
 
Ωστόσο, αυτό που και ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης συστήνει προς όλους, είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο και ότι το μόνο που χρειάζεται ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανεκλογής του, είναι συνέχιση της σκληρής δουλειάς που ήδη γίνεται από τον κάθε συμμετέχοντα στον προεκλογικό του αγώνα.  
 
Άλλωστε, όπως υποδεικνύουν στον REPORTER στενοί του συνεργάτες, είναι πολλά τα παραδείγματα κατά τα οποία το αίσθημα σιγουριάς και υπεροψίας υποψηφίων προέδρων, που τύγχανε μάλιστα να διεκδικούσαν επίσης τη δεύτερη τους θητεία, μετατράπηκε σε μπούμερανγκ και λειτούργησε καταστροφικά για τους ίδιους, αφού η κάλπη τους έφερε αντιμέτωπους με δυσάρεστες για τους ίδιους εκπλήξεις.  
 
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει το στίγμα που ο ίδιος θέλει να διέπει την προεκλογική του εκστρατεία σε σχέση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, καθιστώντας σαφές στους επιτελείς του, αλλά και σε όλους όσοι συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην προεκλογική του προσπάθεια, πως δεν εισέρχονται στην λογική των αγώνων και έντονων αντιπαραθέσεων με τα άλλα επιτελεία, παρά μόνο προβάλλεται το παραχθέν κυβερνητικό έργο και δίνονται απαντήσεις με επιχειρήματα και αποδείξεις εκεί και όπου χρειάζεται.
 
Σημειώνεται πως στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προγραμματίζεται να παραχωρήσει διάσκεψη Τύπου, κατά την οποία θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Διακυβέρνησής του για την επόμενη πενταετία.
 
Η συγγραφή του Προγράμματος Διακυβέρνησης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και θα περιλαμβάνει τις θέσεις του υποψηφίου επί όλων των ζητημάτων. Στο τραπέζι του Προεδρικού, ως πιθανή ημερομηνία εξαγγελίας του Προγράμματος Διακυβέρνησης, τέθηκε αρχικά η 22α Δεκεμβρίου. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, μάλλον δεν φαίνεται να είναι εφικτή η συγκεκριμένη ημερομηνία και συνεπώς παραμένει ανοικτή η ακριβής ημερομηνία εξαγγελίας του οράματος Νίκου Αναστασιάδη για την επόμενη πενταετία.      
 
Ένα όραμα, που θα αφορά, τόσο το Κυπριακό όσο και όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης, και που θα δίνει έμφαση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις. 

Δειτε Επισης

Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Σοβαρή αμέλεια και ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα καταγγέλλει η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου
Χαραλαμπίδου: Βασικός ο ρόλος των κοινοβουλίων για καταπολέμηση διαφθοράς
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΠΑ στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Λευκωσίας
Αναμένει την ολοκλήρωση του λιμανιού στη Γάζα η Κυβέρνηση για να ξαναρχίσουν οι αποστολές
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Το μεταναστευτικό συζήτησαν χώρες ΕΕ του Νότου με πρωτοβουλία της Προέδρου της Βουλής
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια