Ανάκληση της απόφασης για μη συμμετοχή του στα όργανα του ΔΗΚΟ ζητά ο Γ.Λακκοτρύπης

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, απέστειλε σήμερα το Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, Γιάννος Λακκοτρύπης, με την οποία καλεί τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ να ανακαλέσει την απόφασή της, ημερομηνίας 19/8/2017, η οποία ανέστελλε τη συμμετοχή του στα συλλογικά όργανα του κόμματος, μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής υπόθεσης, που εκκρεμούσε εναντίον του.
 
Στην επιστολή του ο κ. Λακκοτρύπης πληροφορεί τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ πως ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης εναντίον του, επειδή αποφάνθηκε τελικά ότι ο Νόμος δεν τυγχάνει εφαρμογής στην περίπτωσή του και γιατί όπως συμπληρώνει δεν είχε υποχρέωση για λήψη άδειας από την αρμόδια επιτροπή για εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

«Απόφαση, που συμφωνεί απόλυτα με τη γνωμάτευση του δικού σας δικηγορικού γραφείου, που δόθηκε στην Αρχή Λιμένων Κύπρου στις 22/2/2017, υπό την ιδιότητα του γραφείου σας ως νομικού συμβούλου της Αρχής», σημειώνει στην επιστολή του προς τον κ. Παπαδόπουλο. 

Ο κ. Λακκοτρύπης απαιτεί όπως η Γραμματεία του ΔΗΚΟ ανακαλέσει την απόφαση της και εκδώσει σχετική ανακοίνωση μέσω των ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί «ο ίδιος εκκωφαντικός τρόπος και κρότος που είχατε κάνει τότε, όταν ερήμην μου αποφασίσατε».
 
«Αυτό εξάλλου απαιτεί, όχι μόνο η πολιτική ηθική, αλλά και η ιδεολογία του ΔΗΚΟ, μέσω του τρίπτυχου της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης», καταλήγει.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση και αυτοσυγκράτηση στη Μ. Ανατολή, τονίζει ο ΥΠΕΞ
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
Στις 6.359 οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο στην Πάφο
Εγκαίνια επιτελείου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πάφου Χ. Πιττοκοπίτη
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
Συζήτηση στη «βουλή» για την απαγόρευση εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Περιορισμένες αλλαγές στο προσχέδιο Συμπερασμάτων για ευρωτουρκικά-Αναφορά στον Λίβανο
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν