Ρίχνει δίχτυα στους νέους ψηφοφόρους ο Λιλλήκας

Δίχτυα στους νέους ψηφοφόρους ρίχνει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, υπό το πρίσμα της μεγάλης αδιαφορίας τους να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, αλλά και της πεποίθησης που εκφράζεται από τον ίδιο και από το επιτελείο του ότι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόντρα στα νούμερα των δημοσκοπήσεων συνεχίζει απτόητος ο Λιλλήκας
  
Σε σχετική του δήλωση, αφού υποδεικνύει πως με βάση τα επίσημα στοιχεία φαίνεται ότι ένας πολύ μικρός αριθμός νέων ψηφοφόρων έχει εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο, ο Γιώργος Λιλλήκας επισημαίνει πως εδώ και 15 μήνες είχαν καταθέσει πρόταση Νόμου στην Βουλή για να γίνεται αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους όλων των νέων, οι οποίοι συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 
«Είμαστε η μόνη χώρα της Ε.Ε όπου οι νέοι μας για να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν θα πρέπει οι ίδιοι να κάνουν αίτηση εγγραφής», υπογράμμισε ο κ. Λιλλήκας, σημειώνοντας πως  το ίδιο το Κράτος έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει όσους ενηλικιώνονται και τους καλεί να ενταχθούν στις δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς για την θητεία τους.
 
«Με την ίδια ευκολία θα μπορούσε εάν το ήθελε η Κυβέρνηση και το παλαιοκομματικό κατεστημένο να εγγράφονται αυτόματα οι νέοι μας και έτσι να διευκολύνονται για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.
 
Δυστυχώς το παλαιοκομματικό κατεστημένο θέλει τους νέους να παραμένουν στην αποχή, θέλει τους νέους να είναι μακριά από την πολιτική και τα δημόσια δρώμενα, γιατί ακριβώς έχει την ικανότητα το κατεστημένο να κινητοποιεί τους έμμισθους μηχανισμούς του και να εγγράφει εκείνο το μικρό αριθμό μόνο των νέων που είναι στρατευμένοι στα κόμματα τους», είπε ο Γιώργος Λιλλήκας.
 
«Καλώ όλους τους νέους που νοιώθουν να μην έχουν προοπτική στην πατρίδα μας από την κακή διαχείριση και την λανθασμένη οικονομική του κράτους, καλώ όλους τους νέους που έχασαν την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον, να αναλάβουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους και μαζί να δώσουμε την μάχη για να ανατρέψουμε το παλαιοκομματικό κατεστημένο και να φέρουμε την ελπίδα πραγματικά στον τόπο μας», κατέληξε.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεγάλο στοίχημα και οι νέοι ψηφοφόροι για υποψήφιους και επιτελεία
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πρωτοποριακό βίντεο για να σηκωθούν οι νέοι ψηφοφόροι από τον καναπέ

Δειτε Επισης

Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον