Σημαντική η επίσκεψη του Αιγύπτιου προέδρου στην Κύπρο, λέει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την επίσκεψη του Αιγύπτιου προέδρου στην Κύπρο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης , προσθέτοντας πως πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Αιγύπτιου προέδρου στην Κύπρο .

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των εγκαινίων του πάρκου της εφημερίδας «Ταχυδρόμος της Πάφου» και της ιστοσελίδας “www.taxidromos24.com, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως  στόχος μέσα από αυτές τις επισκέψεις είναι  η θεσμοθέτηση τους σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων αλλά και της συμμετοχής των υπουργικών συμβουλίων.

Δηλαδή όπως επεξήγησε,   να γίνονται τακτικές συναντήσεις σε επίπεδο υπουργικών συμβουλίων, έτσι ώστε μέσα από την συζήτηση και μέσα από κοινές δράσεις, να δούμε συνέχισε,  “πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και να αντιμετωπίσουμε προσκλήσεις που και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουμε”.

Επιπρόσθετα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως από εκεί και πέρα αυτή η συνάντηση έχει και μια ιδιαίτερη σημασία λόγω και των εξελίξεων στο Λίβανο. 

Αντιλαμβάνεστε σημείωσε, “ ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς του  προέδρου της Αιγύπτου” προσθέτοντας πως είναι σε επαφή με όλα τα μέρη που ενδιαφέρονται ενώ την ίδια στιγμή υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Δημοκρατίας. 

Εκτίμησε ακόμη πως ενδεχομένως    τις αμέσως επόμενες μέρες να υπάρξει και νέα τηλεφωνική επικοινωνία για να δούμε πως μέσα ενδεχομένως από κοινές πρωτοβουλίες, μπορούμε να οδηγηθούμε σε λύσεις που θα είναι προς όφελος και του Λιβάνου και όλων των κρατών της περιοχής, κατέληξε .
 

Δειτε Επισης

Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν
Ο Μισέλ απάντησε στον Τραμπ για την στήριξη στην Ουκρανία-«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»