Γ. Παμπορίδης: Μετατρέπεται σε πρίγκιπα του σκότους και του ψεύδους ο Νικόλας

Με ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα απάντησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης στην επίθεση που δέχεται από τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το επιτελείο του, όσον αφορά τη θέση του για το ΓΕΣΥ και το κατά πόσο τάσσεται υπέρ του μονοασφαλιστικού ή του πολυασφαλιστικού.
 
Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό, και κληθείς να σχολιάσει τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων πρακτικών στην οποία προχώρησε νωρίτερα σήμερα το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου, ο Γιώργος Παμπορίδης διαμήνυσε, μεταξύ άλλων, πως «είναι ντροπή που δεν είχε το σθένος(σ.σ.  Νικόλας Παπαδόπουλος) να αναλάβει την ευθύνη του λάθους του που έκανε προχθές και προσπαθεί με περεταίρω ψεύδη, μετατρεπόμενος σε έναν πρίγκιπα του σκότους και του ψεύδους και της λάσπης, να εμφανιστεί ως δικαιωμένος…»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε πίσω την ηχογράφηση και τώρα επικαλείται πρακτικά ο Νικόλας
 
«Μετά λύπης μου παρακολουθώ τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο και το επιτελείο του να υποπίπτει από ολίσθημα σε ολίσθημα, μεταχειριζόμενος μη αληθείς αναφορές και προσπαθώντας να δημιουργήσει εκ του μη όντως εντυπώσεις», είπε ο Γιώργος Παμπορίδης.
 
«Ωδινεν ὄρος ο κ. Παπαδόπουλος καὶ ἔτεκεν μῦν. Ήρθε και μας είπε αρχικά ότι μας έχει ηχογραφημένους λες και κάνουμε τίποτα εν κρυπτώ και παραβίστω, τελικά μας είπε ότι ήταν πρακτικά μιας δημόσιας τοποθέτησης που έκανα στην ΟΕΒ, μετά μας είπε ότι ήταν ηχογράφηση που κάποιο μέλος της ΟΕΒ παράνομα ενδεχομένως έκανε και τη διέθεσε, και έδωσε και απόσπασμα πρακτικών…
 
…Τα περί ανακόλουθου υπουργού, του τα επιστρέφω. Ανακόλουθος είναι αυτός και είναι ντροπή που δεν είχε το σθένος να αναλάβει την ευθύνη του λάθους του που έκανε προχθές και προσπαθεί με περεταίρω ψεύδη, μετατρεπόμενος σε έναν πρίγκιπα του σκότους και του ψεύδους και της λάσπης, να εμφανιστεί ως δικαιωμένος…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας. 
Η απάντηση Νικόλα
Στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας απάντησε το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου με την εξής πιο κάτω σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε:
 
«Ο Γιώργος Παμπορίδης αντιλαμβανόμενος ότι διαψεύδεται από την αλήθεια, τις αποδείξεις και τα πρακτικά, διολισθαίνει για μία ακόμα φορά στον κατήφορο των ύβρεων.
 
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του περισσότερο».  Ο ΔΗΣΥ
Με σκληρή γλώσσα για τον Νικόλα Παπαδόπουλο τοποθετήθηκε στο μεταξύ και ο ΔΗΣΥ, διά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Πρόδρομου Προδρόμου.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Πρόδρομου Προδρόμου:
 
«Ακούμε τους εκπροσώπους του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου να λένε ότι ο ίδιος ποτέ δεν είπε ότι έχει ηχογραφημένο τον υπουργό Γιώργο Παμπορίδη. Βέβαια εμείς τον ακούσαμε με τα αυτιά μας.
 
Όλη η Κύπρος άκουσε τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο να λέει στην κρατική τηλεόραση «τον έχουμε ηχογραφημένο». Τον άκουσαν όλοι να λέει ότι έχει ‘’ηχογραφημένη τη φωνή του’’. Του υπουργού. Τώρα λένε ότι δεν το έχει πει.
 
Είναι κάτι ανάλογο με τα έγγραφα που έλεγαν δήθεν ότι ο κ. Ακιντζί  θα διορίζει τους Ελληνοκύπριους βουλευτές.
 
Προσπαθούμε να παραβλέψουμε το στυλ προεκλογικού που θυμίζει μια παρέα που παρακολουθεί αστυνομικές ταινίες με κοριούς, ηχογραφήσεις, κατασκόπους, γκάνγκστερ και άλλα. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε πολιτικές προτάσεις και πολιτικές πράξεις και προγράμματα της Κυβέρνησης, όπως είναι το ΓΕ.Σ.Υ».
  
 

Δειτε Επισης

Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Παρεμβάσεις Κυπρίων Βουλευτών σε συζήτηση Ολομέλειας ΚΣΣΕ για περιβάλλον
Α. Ατταλίδου: Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο
Σ. Ιωάννου: Οι προτάσεις που προωθήθηκαν για μεταναστευτικό ήταν του ΕΛΑΜ