Στη φόρα από το επιτελείο Νικόλα το έγγραφο για τους διορισμούς

Συνέχεια με… αποκαλύψεις έδωσε στην αντιπαράθεση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου με την Κυβέρνηση το επιτελείο του προέδρου του ΔΗΚΟ, αναφορικά με το θέμα των διορισμών βουλευτών και άλλων αξιωματούχων από τους δύο ηγέτες.
 
Το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου προχώρησε στη δημοσιοποίηση του εγγράφου επί του οποίου εδράζει την κριτική του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έγιναν μύλος με τα μπλε, τα κόκκινα και τα μαύρα γράμματα
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριος καβγάς για τις συγκλίσεις ή αποκλίσεις Αναστασιάδη-Ακιντζί

«Επειδή η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να παραπλανήσει τον λαό σχετικά με την υποχώρηση Αναστασιάδη για διορισμό αξιωματούχων και βουλευτών από τον ίδιο και τον κ. Ακιντζί, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη δημοσιότητα την επιστολή του Προεδρικού Μεγάρου προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ημερομηνίας 7 Οκτωβρίου 2016 και το επισυναπτόμενο σε αυτήν έγγραφο, που αποδεικνύουν ότι…», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Νικόλα Παπαδόπουλου Άννα Κουκκίδη Προκοπίου:
 
1. Καταπατούνται οι αρχές της δημοκρατίας και μάλιστα στην πιο κρίσιμη, αρχική φάση της εφαρμογής της λύσης.
 
2. Επιβεβαιώνεται ο ρόλος Συμπροέδρου που ο κ. Αναστασιάδης έχει αποδώσει στον κ. Ακιντζί.
 
3. Επιβεβαιώνεται η κατάργηση της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και, ως αποτέλεσμα αυτής της κατάργησης, επινοείται η εκχώρηση εξουσιών στο πρόσωπο του κ. Ακιντζί και στο πρόσωπο του κ. Αναστασιάδη».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως, προφανώς εκ παραδρομής, στην επιστολή του Προεδρικού Μεγάρου, ημερομηνίας 7 Οκτωβρίου 2016, Νικόλας κ. Παπαδόπουλος προσφωνείται ως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού!

«Είναι ένα κοινό ψέμα»
Περνώντας στην αντεπίθεση, ο ΔΗΣΥ κατηγόρησε το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου πως για μια ακόμη φορά παραποιεί έγγραφα, πλαστογραφεί γεγονότα και παρουσιάζει χαλκευμένες εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 
«Έγγραφο το οποίο συντάχθηκε για να καταγράψει τη διαφωνία που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις ως προς τις ρυθμίσεις της μεταβατικής περιόδου και μέχρι να γίνουν οι προβλεπόμενες εκλογές,  όχι μόνο το διαστρεβλώνουν κατάφορα παρουσιάζοντάς το ως συμφωνία, αλλά αποδίδουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη θέση της τουρκοκυπριακής πλευράς!
 
Ο ισχυρισμός ότι ‘’συμφωνήθηκε ο Ακιντζί να διορίζει Ελληνοκύπριους βουλευτές’’ είναι ένα κοινό ψέμα. Έχοντας γνώση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, το παρουσιάζουν μόνο και μόνο για να διαβάλουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.
 
«Πρόκειται», τόνισε, «για απαράδεκτες πρακτικές που ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και θυμίζουν παιδιάστικα κόλπα. Το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου συμπεριφέρεται σαν μια παρέα κακομαθημένων παιδιών που δεν έχουν κανένα φραγμό για να κάμουν το ‘’δικό τους’’. Αντί να βγαίνουν σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και να προπαγανδίζουν το χαλκευμένο ψέμα, θα έπρεπε να ντρέπονται.
 
Εννοείται ότι με τέτοια νοοτροπία και συμπεριφορές, όταν ένα εκλογικό επιτελείο γίνεται σκοτεινό χαλκείο, δεν υπάρχει δυνατότητα σοβαρού δημόσιου διαλόγου.
 
Φαίνεται πάντως καθαρά ότι είναι γι’ αυτό το λόγο που τόσο καιρό τώρα κάνουν συνέχεια θόρυβο ζητώντας έγγραφα των διαπραγματεύσεων: Ήθελαν να πάρουν έγγραφα στα χέρια τους και να κόβουν και να ράβουν, με μόνο στόχο την προπαγάνδα.
 
Συνολικά φαίνεται ότι με το Κυπριακό ασχολούνται όχι γιατί θέλουν να συμβάλουν στην ουσία, για την αντιμετώπιση της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται κατεχόμενη η πατρίδα μας. Αλλά με το Κυπριακό ασχολούνται με ένα και μόνο στόχο: Να πλήξουν, ακόμα και με ψευδολογίες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
 

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι