Το application "Λιλλήκας 247" παρουσίασε ο Λιλλήκας

Η Συμμαχία Πολιτών παρουσίασε χθες βράδυ την εφαρμογή (application) με την ονομασία «Λιλλήκας 247» (24 ώρες, 7 ημέρες), με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Γιώργο Λιλλήκα να χαρακτηρίζει πρωτοποριακή, ιδιαίτερα στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας, την εφαρμογή, η οποία δίδει την δυνατότητα στον πολίτη, όπως είπε, να συμμετέχει με κριτική, σχόλια και τη διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής.  
 
Μιλώντας κατά την παρουσίαση, στην οποία ήταν προσκαλεσμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι «αυτή η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να έχουν άμεση και γρήγορη πρόσβαση μέσα από ένα και μόνο χώρο σε ό,τι αφορά την προεκλογική εκστρατεία» και πρόσθεσε ότι η Συμμαχία φέρνει «την προεκλογική εκστρατεία, τις δράσεις, τις δραστηριότητες και τα μηνύματα στο κινητό του κάθε πολίτη και του δίνουμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συμμετέχει και ο ίδιος, όχι απλά με ερωτήματα, αλλά με την κριτική και τα σχόλια του και κυρίως συμμετέχοντας ο ίδιος στην διαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών».
 
Η εφαρμογή αυτή είπε, «προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το τι κάνουμε, να υπάρχει η διαφάνεια, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους πολίτες να συμμετέχουν και σε διάλογο». «Θα επιχειρήσουμε να μεταδώσουμε ζωντανές συναντήσεις, συγκεντρώσεις, μέσα από αυτή την εφαρμογή, να υπάρξουν ανοικτές δημόσιες συζητήσεις με τους πολίτες και οτιδήποτε άλλο θα επιτρέπει στους πολίτες να έχουν πλήρη εικόνα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «οι ενημερωμένοι πολίτες παίρνουν και τις σωστότερες αποφάσεις».
 
Είπε ακόμη ότι αυτή η εφαρμογή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο δημοψήφισμα του Brexit και αργότερα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και αποτελεί μέρος της προσέγγισης της Συμμαχίας να αξιοποιήσει «την τεχνολογία, τα προϊόντα της έρευνας και της καινοτομίας, που δίνουν ευκαιρίες επικοινωνίας μέσα από τον αμφίδρομο διάλογο για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά σε ό,τι αφορά τη συμμετοχική δημοκρατία».  

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια