Καταιγισμός πυρών κατά Αναστασιάδη από την αντιπολίτευση

Λίγο μετά την εξαγγελία Αναστασιάδη να διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν άργησαν να έρθουν οι αντιδράσεις εκ μέρους πολιτικών κομμάτων και εκλογικών επιτελείων.

ΑΚΕΛ
Το μέλους του Πολιτικού Γραφείου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης σε ανακοίνωσή του ανέφερε για την εξαγγελία Νίκου Αναστασιάδη ότι “διεξάγει προεκλογική εκστρατεία θυσιάζοντας μάλιστα τα πάντα στο βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Η σημερινή επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας Αναστασιάδη επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτε. Αποτελεί απλά την επίσημη επιβεβαίωση αυτού που όλος ο λαός ήξερε”. “Ο Νίκος Αναστασιάδης απέτυχε. Απέτυχε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και το λαό μας”, σημείωσε.

 

ΔΗΚΟ
Αναξιοπιστία, απουσία σχεδιασμού και προτάσεων, υπεκφυγές και παραπλάνηση του λαού, ο απολογισμός του Νίκου Αναστασιάδη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ. “Σε προσπάθεια επίρριψης ευθυνών για την αποτυχημένη του διακυβέρνηση, σε οποιονδήποτε άλλο, πλην του εαυτού του, αποδύθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης κατά τον απολογισμό της διακυβέρνησης του και την ανακοίνωση του για διεκδίκηση επανεκλογής. Μέχρι και την ευθύνη για το ληστρικό κούρεμα των καταθέσεων, επιδίωξε να επιρρίψει σε άλλους, «ξεχνώντας» ποιος μετέβη στο Euro Group και επέστρεψε με το πιστόλι στον κρόταφο. Ο κ. Αναστασιάδης δεν πρότεινε τίποτα προς επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων”, ανέφερε το ΔΗΚΟ, προσθέτοντας σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ότι “ο Νίκος Αναστασιάδης, για μια ακόμη φορά, προσπάθησε ανεπιτυχώς να παραπλανήσει το λαό και μάλιστα περιέπεσε σε αντιφάσεις, ακόμα και με τη δική του πολιτική”.
 
ΕΔΕΚ
Είναι φυσικό επακόλουθο ότι ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας της δημοκρατίας από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ποινικά αδικήματα. Όμως ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο κ. Αναστασιάδης ήταν ο συνεχιστής και ο ολοκληρωτής μίας κακής οικονομικής πολιτικής που ξεκίνησε κυρίως από το 2009, ήταν το σχόλιο για την εξαγγελία Αναστασιάδη, της ΕΔΕΚ.  Σε σχέση με το Κυπριακό, ο Νίκος Αναστασιάδης, λέει η ΕΔΕΚ, «όχι μόνο δεν κατόρθωσε να επιβεβαιώσει την τουρκική αδιαλλαξία και προκλητικότητα, αλλά αντίθετα κατόρθωσε να απαλλάξει την Τουρκία από τις όποιες ευθύνες και να τις φορτώσει στη δική μας πλευρά».

Επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα
Το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι “η πολύ αναμενόμενη εξαγγελία του Νίκου Αναστασιάδη ήρθε τελικά μέσα από μια φιέστα σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση. Το όραμα και οι εξαγγελίες του Νίκου Αναστασιάδη δεν περιείχαν βεβαίως «δεσμεύσεις» αυτή τη φορά , αλλά περιορίστηκαν  στην  απαρίθμηση των «οικονομικών επιτευγμάτων» της διακυβέρνησης του. «Επιτεύγματα» τα οποία δυστυχώς βασίστηκαν στην κατάργηση κάθε μορφής κράτους πρόνοιας, στην φτωχοποίηση του λαού μας και στον ουσιαστικό αφανισμό της μεσαίας τάξης από τον τόπο μας”.
Για το κυπριακό, το επιτελείο Λιλλήκα σημειώνει ότι η προσπάθεια Αναστασιάδη, “να επιβάλει τον εαυτό του ως την δύναμη σύνεσης στο κυπριακό είναι αυτή που οδήγησε , σε αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε μέσα στην ομιλία του ως «επικίνδυνη οποιαδήποτε προσπάθεια επίτευξης λύσης μέσα από υποχωρήσεις”.
 
Κίνημα Αλληλεγγύη
Το Κίνημα Αλληλεγγύη  σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “ο περιβόητος «απολογισμός» της πενταετίας από τον νυν Πρόεδρο ήταν τελικά μια αφήγηση αποσπασματικών αριθμών ενός δήθεν «success story» στην Οικονομία, και καμία διαφωτιστική αναφορά για το τι έχει δεχθεί ο ίδιος μέχρι στιγμής στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό”. Στο Κυπριακό, λέει η Αλληλεγγύη, “για ακόμη μια φορά απέφυγε να ξεκαθαρίσει στο λαό τα επιτεύγματα του στις διαπραγματεύσεις, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ποιο είναι επιτέλους το περιεχόμενο της λύσης που προκρίνει, ώστε να τον κρίνουν στην κάλπη”.

Οικολόγοι
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζητά να ψηφιστεί για να κάνει όσα "δεσμεύτηκε" και δεν έκανε τα προηγούμενα πέντε χρόνια, αναφέρουν από την πλευρά τους οι Οικολόγοι.
Επιτέλους έφτασε η ώρα για την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μεθοδικά εργαζόταν κόβοντας συνεχώς κορδέλες εγκαινίων και μοιράζοντας υποσχέσεις και "δεσμεύομαι ". Έφτασε η ώρα να δηλώσει δηλαδή την υποψηφιότητά του.” “Οι εβδομάδες όμως πριν τη σημερινή ημέρα, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να γυρνά τις Επαρχίες και να "μοιράζει εκατομμύρια" δείχνει την πραγματική προτεραιότητα του Προέδρου Αναστασιάδη, δηλαδή το άγχος της επανεκλογής”, προσθέτουν.

 

Και φυσικά το κυβερνών κόμμα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολιάστες τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης. Σε απάντηση-ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ ανέφερε συγκεκριμένα:

"1. Αντέδρασε σήμερα το ΑΚΕΛ στην εξαγγελία της υποψηφιότητας για επανεκλογή του Προέδρου Αναστασιάδη. Κατηγορούν τον Πρόεδρο για «κακή διαπραγμάτευση».

Δεν μας έχει όμως ακόμα εξηγήσει το ΑΚΕΛ πώς είναι δυνατό αυτό που οι ίδιοι τώρα κρίνουν ως «κακή διαπραγμάτευση» να έχει οδηγήσει σε αυτό που η ελληνική κυβέρνηση αξιολογεί ως «μεγάλη εθνική επιτυχία της Κύπρου».

Ούτε μας έχει εξηγήσει το ΑΚΕΛ πώς μπορεί να θεωρεί «κακή διαπραγμάτευση» τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη που οδήγησε τα πράγματα στη Διάσκεψη των Η.Ε. για την Κύπρο με αντικείμενο την ασφάλεια της Κύπρου και όλων των Κυπρίων και φέρνοντας το Κυπριακό, όπως το ίδιο το ΑΚΕΛ εκτιμούσε, στο «πιο προχωρημένο σημείο».

Όπως δεν μας έχουν εξηγήσει αν είναι μια «κακή διαπραγμάτευση» αυτή που έχει δημιουργήσει ως κεκτημένο για τη συνέχεια την παραδοχή του γ.γ. των Η.Ε. ότι το σύστημα εγγυήσεων-παρεμβάσεων είναι «μη βιώσιμο».

Εκτός αν το ΑΚΕΛ θεωρεί ως «κακή διαπραγμάτευση» το ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν συναίνεσε και δεν έκλεισε συμφωνία με την Τουρκία να επιμένει ότι και θέλει εγγυήσεις και θα ασκούσε δικαίωμα επέμβασης και να αξιώνει ακόμα και τουρκική στρατιωτική βάση στην Κύπρο μετά τη λύση...
 
2. Αντέδρασε, βέβαια και το ΔΗΚΟ. Παραμένουν συνεπείς προς την πολιτική και τη φιλοσοφία του υποψηφίου κ.Νικόλα Παπαδόπουλου ο οποίος σε κάθε στιγμή της διαπραγμάτευσης, εδώ και τρία χρόνια, ήταν συνεχής άρνηση και πρότεινε διαρκώς να αποφύγουμε τις συνομιλίες γιατί έβλεπε παντού κινδύνους. Κατακρίνουν τον Πρόεδρο και του καταλογίζουν «εγκληματικές υποχωρήσεις». 

Να υποθέσουμε πως το ΔΗΚΟ θεωρεί «υποχώρηση» το ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έφερε απέναντί του την Τουρκία, να συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για κατάργηση των εγγυήσεων και για την ασφάλεια των Κυπρίων;

Να καταλάβουμε ότι το ΔΗΚΟ θεωρεί «υποχώρηση» το ότι ο Πρόεδρος, σε στενή συνεργασία και άρρηκτη ενότητα με την Ελλάδα, διεκδίκησε μέχρι τέλους μια αποδεκτή συμφωνία;

Να υποθέσουμε ότι το ΔΗΚΟ πιστεύει ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας χαρακτηρίζει «μεγάλη εθνική επιτυχία» εκείνο που οι ίδιοι θεωρούν «εγκληματικές υποχωρήσεις»; Το συμπέρασμα θα ήταν τότε ότι όχι διάσταση, αλλά χάσμα υπάρχει ανάμεσα στον Νικόλα Παπαδόπουλο και την Ελλάδα.

Να σκεφτούμε ότι για το ΔΗΚΟ είναι «εγκληματική υποχώρηση» όταν έχουμε φτάσει στο σημείο τα Ηνωμένα Έθνη για πρώτη φορά να αναφέρονται στην ανάγκη η Κύπρος με τη λύση να είναι ένα «κανονικό κράτος», δηλαδή χωρίς εγγυήσεις-παρεμβάσεις και κατοχικά στρατεύματα;"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Η Κύπρος μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν με Ερντογάν και Στάινμαϊερ
Υποβάλλονται την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για Δημοτικές Εκλογές και ΕΟΑ
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Κ. Χατζηγιάννης: Οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών και Κοινοβούλια έχουν σημαντική συμβολή σε περιόδους συγκρούσεων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Με προτείνοντες Κούσιο και Ηλιοφώτου καταθέτει την υποψηφιότητα του ο Χρίστος Τσίγκης