Δημοσκόπηση REPORTER: Δίδυμο φωτιά Αναστασιάδης-Νικόλας στον 2ο γύρο

Ο Νίκος Αναστασιάδης προβάλλει με τα σημερινά δεδομένα ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, αφού με βάση τα ευρήματα και της νέας δημοσκόπησης του REPORTER, υπερισχύει στον δεύτερο γύρο έναντι όλων των πιθανών ανθυποψηφίων του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημοσκόπηση REPORTER: Θρίλερ με πρωταγωνιστές Νικόλα-Μαλά ο πρώτος γύρος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συσπειρώνονται με Αναστασιάδη οι Συναγερμικοί, πολυσυλλεκτικός ο Νικόλας
 
*Ο Νίκος Αναστασιάδης δείχνει να κερδίζει με σχετική άνεση τους Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα, ενώ σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει σε περίπτωση που στην δεύτερη Κυριακή βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.
 
Συγκεκριμένα, με αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Σταύρο Μαλά, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφαλίζει 47% έναντι 26% του ανθυποψηφίου του, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό βρίσκεται στο 7%.
 
Με αντίπαλο τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφαλίζει επίσης 47%, ενώ ο ανθυποψήφιος του 25%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό είναι 8%.
 
Όπως έχει προαναφερθεί, σαφώς πιο δύσκολο θα είναι το έργο του Νίκου Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Νικόλα Παπαδόπουλο, καθώς ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ προβάλλει-βάσει της διαφοράς που τους χωρίζει και η οποία βρίσκεται στο 5%- ως ο μόνος που μπορεί να απειλήσει βάσιμα την επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό βρίσκεται στο 5%.
 

*Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχοντας ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο, είτε τον Σταύρο Μαλά είτε τον Γιώργο Λιλλήκα.

Με αντίπαλο τον Σταύρο Μαλά, ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξασφαλίζει 45% έναντι 34% του ανθυποψήφιου του και με το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό να βρίσκεται στο 6%.  


Με αντίπαλο τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξασφαλίζει 47% έναντι 23% του ανθυποψήφιου του και με το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό να βρίσκεται στο 5%.


*Ο Σταύρος Μαλάς κερδίζει τις προεδρικές εκλογές αν έχει ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Γιώργο Λιλλήκα.  Και αυτό, καθότι δείχνει να προηγείται με πέντε ποσοστιαίες μονάδες εξασφαλίζοντας 34% έναντι 29% του ανθυποψηφίου του. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 7%.

Δειτε Επισης

Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»