Παρασκευή 21 Σεπ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Δημοσκόπηση REPORTER: Δίδυμο φωτιά Αναστασιάδης-Νικόλας στον 2ο γύρο

Γιώργος Πλουτάρχου  12/10/2017 16:19
Δημοσκόπηση REPORTER: Δίδυμο φωτιά Αναστασιάδης-Νικόλας στον 2ο γύρο

Δημοσκόπηση REPORTER: Δίδυμο φωτιά Αναστασιάδης-Νικόλας στον 2ο γύρο

Γιώργος Πλουτάρχου  12/10/2017 16:19
Ο Νίκος Αναστασιάδης προβάλλει με τα σημερινά δεδομένα ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, αφού με βάση τα ευρήματα και της νέας δημοσκόπησης του REPORTER, υπερισχύει στον δεύτερο γύρο έναντι όλων των πιθανών ανθυποψηφίων του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημοσκόπηση REPORTER: Θρίλερ με πρωταγωνιστές Νικόλα-Μαλά ο πρώτος γύρος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συσπειρώνονται με Αναστασιάδη οι Συναγερμικοί, πολυσυλλεκτικός ο Νικόλας
 
*Ο Νίκος Αναστασιάδης δείχνει να κερδίζει με σχετική άνεση τους Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα, ενώ σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει σε περίπτωση που στην δεύτερη Κυριακή βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΛΑΣ
Συγκεκριμένα, με αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Σταύρο Μαλά, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφαλίζει 47% έναντι 26% του ανθυποψηφίου του, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό βρίσκεται στο 7%.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ
Με αντίπαλο τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφαλίζει επίσης 47%, ενώ ο ανθυποψήφιος του 25%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό είναι 8%.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Όπως έχει προαναφερθεί, σαφώς πιο δύσκολο θα είναι το έργο του Νίκου Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Νικόλα Παπαδόπουλο, καθώς ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ προβάλλει-βάσει της διαφοράς που τους χωρίζει και η οποία βρίσκεται στο 5%- ως ο μόνος που μπορεί να απειλήσει βάσιμα την επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό βρίσκεται στο 5%.
 

*Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχοντας ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο, είτε τον Σταύρο Μαλά είτε τον Γιώργο Λιλλήκα.

ΜΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Με αντίπαλο τον Σταύρο Μαλά, ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξασφαλίζει 45% έναντι 34% του ανθυποψήφιου του και με το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό να βρίσκεται στο 6%.  

ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

Με αντίπαλο τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξασφαλίζει 47% έναντι 23% του ανθυποψήφιου του και με το ποσοστό των αναποφάσιστων στο σενάριο αυτό να βρίσκεται στο 5%.

ΜΑΛΑΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

*Ο Σταύρος Μαλάς κερδίζει τις προεδρικές εκλογές αν έχει ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Γιώργο Λιλλήκα.  Και αυτό, καθότι δείχνει να προηγείται με πέντε ποσοστιαίες μονάδες εξασφαλίζοντας 34% έναντι 29% του ανθυποψηφίου του. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 7%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας