Πήρε παραμάζωμα τους Συναγερμικούς ο Νικόλας-Στήριξη και από Χρίστο Ρότσα

Άλλη μια ηχηρή μεταγραφή από τον ΔΗΣΥ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει και να εξαγγείλει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
Συγκεκριμένα, τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και υποψήφιος του κόμματος κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, Χρίστος Ρότσας.
 
Ο κ. Ρότσας είναι αυτή της στιγμή πρόεδρος του Παρατηρητηρίου εντός του ΔΗΣΥ, που ιδρύθηκε τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, με στόχο να εκφράσει τους φίλους και τα στελέχη του κόμματος που δεν συμμερίζονται τις θέσεις τις οποίες εκφράζει και προωθεί η σημερινή ηγεσία της παράταξης, κυρίως όσον αφορά το εθνικό μας πρόβλημα.
 
Πληροφορίες του REPORTER ωστόσο, αναφέρουν πως ενόψει προεδρικών εκλογών ο Χρίστος Ρότσας δεν προτίθεται να υποστηρίξει τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει ο ΔΗΣΥ, δηλαδή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη(σ.σ. κατά που αφήσει και ο ίδιος ο κ. Ρότσας δημοσίως ανοικτό ως ενδεχόμενο σε χθεσινές τους δηλώσεις).
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ και του Νικόλα Παπαδόπουλου, τον οποίο ο κ. Ρότσας θα υποστηρίξει κατά την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα, ο Χρίστος Ρότσας δεν θα εκφράσει απλώς την στήριξη του στην υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ, αλλά θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και επιτελικό ρόλο στο επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρίστος Ρότσας έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πρώην συναγερμικών που αλλάζουν στρατόπεδο, καθότι προηγήθηκε η παροχή στήριξης προς την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου από τους Ιωάννα Συγκρασίτη, Ιωάννη Κληρίδη και Στέλιο Πλατή.   
 

Δειτε Επισης

Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους