Κλήση Παπαδόπουλου σε πολίτες να δώσουν την μάχη για αλλαγή

Η αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό, η αλλαγή στο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας, η αλλαγή στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το κράτος στους πολίτες, η αλλαγή στο ύφος και το ήθος της εξουσίας, αποτελούν εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα, ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος, σε ομιλία του στα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου του στην Λάρνακα που πραγματοποιήθηκαν απόψε στην παρουσία στελεχών, εθελοντών και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του, ο κ. Παπαδόπουλος στην ομιλία του κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μαζί του τη μάχη για την αλλαγή.
 
«Με την επιλογή και την ψήφο μας πρέπει να τερματίσουμε την αποτυχημένη διακυβέρνηση Αναστασιάδη. Πρέπει να ξαναβρούμε την αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά μας. Πρέπει να δώσουμε στον τόπο μας ελπίδα και προοπτική. Με τη δύναμη του λαού μας, θα τα καταφέρουμε…Ο κ. Αναστασιάδης και η Κυβέρνησή του, έχει παρασυρθεί από το αφήγημα του «success story», με αποτέλεσμα να ξεχνούν όχι μόνο βασικές αρχές της οικονομίας, αλλά και βασικές αρχές της κοινής λογικής», πρόσθεσε.
 
Ανέφερε, επίσης, ότι έχουν πλάνο και σχέδιο και πρόσθεσε ότι ο στόχος τους είναι η αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, η οποία είναι αυτή που έχει πληγεί περισσότερο από την οικονομική κατάρρευση του 2013.
 
Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαδόπουλος αναλύοντας το νέο οικονομικό μοντέλο, ανέφερε ότι «πρέπει να επιδιώξουμε την αποκατάσταση των ζημιών» και πρόσθεσε δε ότι «χρειάζεται να δημιουργήσουμε νέους τομείς ανάπτυξης στην οικονομία». Η οικονομία της Κύπρου, συνέχισε, μπορεί να γίνει μία οικονομία της γνώσης, της τεχνολογίας και της έρευνας.
 
 
 

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»