Με 97% οι ΚΟΒ του ΑΚΕΛ «αναψαν πράσινο» σε Μαλά – Επικύρωσε η K.E  (pics)

Σε σημερινή της συνεδρία η ΚΕ του ΑΚΕΛ ανασκόπησε και αξιολόγησε τη συζήτηση που διεξήχθη στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ) για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Όπως είναι γνωστό, η πρόταση της ΚΕ προς τις ΚΟΒ ήταν η υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά.
 
Η εκτίμηση της ΚΕ του ΑΚΕΛ είναι ότι στις ΚΟΒ διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος βοηθά και εμπλουτίζει την πολιτική και τη δράση του Κόμματος στην προεκλογική προσπάθεια. Η ΚΕ ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για την ενεργό συμμετοχή τους στο συλλογικό προβληματισμό για τις Προεδρικές Εκλογές.
Τα μέλη της ΚΕ ενημερώθηκαν, επίσης, για το αποτέλεσμα της συμβουλευτικής μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στις ΚΟΒ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά. Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά συγκέντρωσε πάνω από 97% των ψήφων.
Έχοντας υπόψη τα αποτελέσματα του εσωκομματικού διαλόγου, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΚΕ του ΑΚΕΛ αποφάσισε να προτείνει την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου.    
 
Η πρώτη Ζαννέτου μετά την αποφυλάκιση
 
Την πρώτη του εμφάνιση στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ έκανε μετά από 2 χρόνια o «φρέσκος» αποφυλακισθέντας Βενιζέλος Ζαννέτος ο οποίος αφού εξέτισε την ποινή του για το σκάνδαλο της Δρομολαξιας, τον περασμένο Αύγουστο αφέθηκε ελεύθερος με προεδρική χάρη.
Ο κύριος Ζαννέτος ο οποίος μέχρι σήμερα επιμένει στην αθωότητα του και κάνει λόγο για πολιτική πλεκτάνη παρευρέθηκε στην πρώτη συνεδρία μετά την αποφυλάκιση του της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.
 
Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συνεδρίασε σήμερα από τις τρεις με μοναδικό θέμα στην ατζέντα τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές.
Ο Βενιζέλος Ζαννέτος έτυχε θερμής υποδοχής από τους συντρόφους του το κόμμα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.
 

Δειτε Επισης

Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στις ΗΠΑ-Συνελήφθη 22χρονος
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Την προστασία δημοσιογράφων έθεσε στο Παγκόσμιο Φόρουμ ΟΟΣΑ η Χαραλαμπίδου
Στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της-Ανατριχιαστικό βίντεο μετά τον φόνο
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ο Πούτιν δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ-«Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται»
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Πρόεδρος: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα