Τάχθηκε υπέρ του Κατσουρίδη και είδε την πόρτα της εξόδου από το ΑΚΕΛ

Μια ανάρτηση του στο facebook ήταν αρκετή για να θέσει εκτός κόμματος τον τέως Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΟΝ Πάφου Μάριο Νεοφύτου.
 
Συγκεκριμένα ο Μάριος Νεοφύτου με ανάρτηση του στο Facebook τάχθηκε υπέρ μιας υποψηφιότητας του Νίκου Κατσουρίδη στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.
 
«Η βάση τον ζητά. Ο Λαός τον θέλει! Ήρθε η ώρα να αφουγκραστούν κάποιοι τη λαική απαίτηση. Μια είναι η νικηφόρα επιλογή. Νίκος Κατσουρίδης» έγραφε πριν ακριβώς 3 μήνες ο Μάριος Νεοφύτου.
 
Σε προηγούμενη ανάρτηση του ο τέως Γραμματέας της ΕΔΟΝ Πάφου τάχθηκε ανοιχτά κατά της υποψηφιότητας του Μάικ Σπανού θέτοντας σειρά ερωτημάτων προς την ηγεσία του κόμματός του.
Αυτά ήταν αρκετά ώστε το ΑΚΕΛ Πάφου να αποβάλει από το κόμμα τον Μάριο Νεοφύτου με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Ο ίδιος μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», υπογράμμισε πως παραμένει πιστός στην ιδεολογία της Αριστεράς με ανιδιοτέλεια και χωρίς φραγμούς.
 

Δειτε Επισης

Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Μικρά παυσίπονα μπροστά στο μεγάλο τραύμα της κατοχής χαρακτήρισε τα ΜΟΕ η Ένωση Προσφύγων
Μ. Χατζημανώλη: Κύπρος-Ελλάδα πορεύονται μαζί στον αγώνα για το Κυπριακό
Δεν κάνει βήμα πίσω ο Τατάρ-«Καμία συμφωνία δεν είναι δυνατή χωρίς εγγύηση της Τουρκίας»
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Παράνομη κάθοδος Ερντογάν στα κατεχόμενα για τα πανηγύρια της ντροπής στην επέτειο της εισβολής
Στήριξη στις προσπάθειες Γκουτέρες για το Κυπριακό εξέφρασε ο Μακρόν-Το ευχαριστώ του ΠτΔ
Καλωσόρισε τις εξελίξεις στο Κυπριακό η Τζούλι Ντέιβις-«Ελπίζουμε να σημειωθεί πρόοδος»
Στα σκαριά σχέδιο δράσης για ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας-Τα προγράμματα έρευνας και τα πλάνα ΥΠΑΜ
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»