Πλάτη(ασε) σε ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ και κατέληξε στο Επιτελείο του Νικόλα

Στις 25 του περασμένου Ιουλίου στα πλαίσια των συναντήσεων, με ομάδες πολιτών και κινημάτων, του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου, ανακοινώθηκε κι επίσημα η στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου από το Κίνημα Πολιτών – Μήνυμα Ελπίδας, επικεφαλής του οποίου είναι ο Στέλιος Πλατής.
 
Επιτελάρχης Οικονομικών του Νικόλα
 
Στο πλαίσιο της στήριξης ο γνωστός οικονομολόγος αποτέλεσε τον εκλεκτό του Νικόλα Παπαδόπουλου για να αναλάβει καθήκοντα επικεφαλή και συντονιστή του τομέα Οικονομικών του εκλογικού επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου.
 
Την περασμένη Πέμπτη ο Στέλιος Πλατής σε ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Αλήθειες για την οικονομία», κατηγόρησε τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη πως «συνεχίζει να προκαλεί όταν αναφέρεται σε ανύπαρκτα ζητήματα κριτικής στον τομέα της κουρεμένης μας οικονομίας και της οικονομικής πολιτικής της πενταετίας».
 
Η απάντηση από τον Υπουργό Οικονομικών δεν άργησε να έρθει με τον Χάρη Γεωργιάδη να απαντά καταλογίζοντας στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ αλλαγή στάσης στα θέματα οικονομίας για προεκλογικές σκοπιμότητες.
 
ΔΗΣΥ: Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ
 
Απάντηση στον Στέλιο Πλατή έδωσε και ο Δημοκρατικός Συναγερμός με ανακοίνωση του επισημαίνοντας πως ο οικονομικός επιτελάρχης του Νικόλα Παπαδόπουλου κακίζει στην ανακοίνωση του αποφάσεις που ενέκρινε με την ψήφο του ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
Ο ΔΗΣΥ μεταξύ άλλων σημειώνει: «Μιλά ο κ.Πλατής ο οποίος την περίοδο εκείνη (του κουρέματος) περιφερόταν στα κανάλια ως εμπειρογνώμονας προβλέποντας το... τέλος της Ευρωζώνης μέσα στην επόμενη πενταετία και συστήνοντας ως λύση την έξοδο της Κύπρου από το Ευρώ».
 
Για να προσθέσει στην ανακοίνωση ότι ο κύριος Πλατής «αγνοεί ότι εκείνες οι αποφάσεις που κακίζει λήφθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΗΚΟ και με τη ψήφο του ίδιου του κ.Νικόλα Παπαδόπουλου. Ίσως όμως το αγνοεί διότι τότε ο κ.Πλατής δεν ήταν στο ΔΗΚΟ, αλλά εμφανιζόταν σε επίσημες συσκέψεις ως εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ».
 
Ξέχασαν στο ΔΗΣΥ πως ήταν υποψήφιος Βουλευτής τους
 
Αυτό που αγνόησαν να συμπεριλάβουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πινδάρου, ήταν το γεγονός πως δύο χρόνια πριν το κούρεμα, στις Βουλευτικές Εκλογές του 2011 ο Στέλιος Πλατής εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στη Λεμεσό.
 
Ο Στέλιος Πλατής σε εκείνες τις εκλογές κατέλαβε τη θέση 9 στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ και κατάφερε να εξασφαλίσει 3455 ψήφους.
 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις