Δευτέρα 18 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Κ. Χριστοφίδης: Αν υποστηριχθώ θα κατέλθω υποψήφιος στις Προεδρικές

  14/09/2017 07:50
Κ. Χριστοφίδης: Αν υποστηριχθώ θα κατέλθω υποψήφιος στις Προεδρικές

Κ. Χριστοφίδης: Αν υποστηριχθώ θα κατέλθω υποψήφιος στις Προεδρικές

  14/09/2017 07:50
Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση αν θα κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.
 
Αυτό δήλωσε στο ραδιοσταθμό «Κανάλι 6», σε εκπομπή του οποίου ήταν φιλοξενούμενος το απόγευμα της Τετάρτης.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοφίδης το βήμα του υποψηφίου  θα το τολμήσει  αν αντιληφθεί ότι δεν είναι μόνος του και μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων θα κινηθεί μαζί του.
 
Τόνισε ότι έφθασε η ώρα της πολιτικής αλλαγής καθώς στο τόπο μας υπάρχει μια οργανωμένη μειοψηφία η οποία κυβερνά κατά το δοκούν
 
τα τελευταία 100 χρόνια, ωστόσο υπάρχει και μια μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία την οποία πρέπει, όπως είπε,  να υπολογίσουμε .
 
Σκάνδαλο οι προεκλογικές δαπάνες
 
Το όραμα του τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν είναι να καταξιωθεί μέσα από την πολιτική αλλά  αν θα κατέλθει ως  υποψήφιος θα το πράξει από αγάπη προς τον τόπο. Υπάρχουν όμως είπε  πολλές δυσκολίες όπως το οικονομικό .
 
Αναφερόμενος στα ποσά που ακούγεται ότι δαπανούνται για προεκλογικές εκστρατείες  είπε ότι μπορεί κάτι τέτοιο να χαρακτηριστεί  και  ως σκάνδαλο.
 
Έθεσε παράλληλα  το ερώτημα αν η προεδρία της Δημοκρατίας κερδίζεται μέσα από πραγματικές εκλογές η, η καρέκλα αγοράζεται μέσα
από μια πολυδάπανη καμπάνια.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας