Κυβέρνηση - Ατενίζοντας το μέλλον από το Τρόοδος

Αποφάσεις για περισσότερες μεταρρυθμίσεις και μια πιο υγιή οικονομία στα θεμέλια που έχουν ήδη οικοδομηθεί παίρνει το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο σήμερα μετά την τακτική του συνεδρία στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος, πραγματοποίησε άτυπη συνεδρία, στην οποία ανασκοπήθηκε το έργο της κυβέρνησης τα προηγούμενα χρόνια, όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.  
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το έργο της κυβέρνησης είναι τεράστιο, με μεγάλο εύρος και πάρα πολλές μεταρρυθμίσεις.
«Ο Πρόεδρος και οι Υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις και άρχισαν ένα σχεδιασμό, και παίρνουν τις πρώτες αποφάσεις για τους σχεδιασμούς και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν στο μέλλον, έτσι ώστε να εδραιωθούν, να διευρυνθούν και να έχουμε περισσότερες μεταρρυθμίσεις και πιο υγιή οικονομία στα θεμέλια που έχουν οικοδομηθεί. Σχεδόν όλοι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί με μεγάλη επιτυχία, πέραν από κάθε πρόβλεψη».  
Σε ερώτηση για το χρονικό βάθος των στόχων που τίθενται για νέες πολιτικές έχοντας υπόψη και την προεκλογική εκστρατεία για τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «το κράτος δεν σταματά στις εκλογές, το κράτος προχωρεί. Η απαίτηση της κοινωνίας για μεταρρυθμίσεις, για περισσότερη συνετή δημοσιονομική πολιτική και αναπτυξιακή πολιτική είναι εκεί. Αφού οικοδομήσαμε τις βάσεις και έχουμε πετύχει ένα τέτοιο έργο, οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν. Άρα, η Κυβέρνηση σχεδιάζει και για το μέλλον του τόπου».  
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «εκτός από τις τρέχουσες πολιτικές που έχει να λάβει αποφάσεις η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του έργου που έχει ξεκινήσει και των μεταρρυθμίσεων, σχεδιάζει και τις πολιτικές που θα πρέπει να ακολουθηθούν τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε όλα αυτά που ανακτήσαμε όλα αυτά που κερδίσαμε να διατηρηθούν και η οικονομία να πάει πιο μπροστά».

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Παρουσίασε το όραμά του για το Δήμο Λευκωσίας ο Νίκος Τορναρίτης-Οι δώδεκα προτεραιότητές του
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »