Δευτέρα 25 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΕΛΑΜ: Δεν θα περάσει ο κόκκινος φασισμός

  24/07/2017 15:28
ΕΛΑΜ: Δεν θα περάσει ο κόκκινος φασισμός

ΕΛΑΜ: Δεν θα περάσει ο κόκκινος φασισμός

  24/07/2017 15:28
Θέση αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο στο Γέρι δίνει το ΕΛΑΜ με ανακοίνωση του. Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά την διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη των πεσόντων του 361 τάγματος πεζικού στο Γέρι ένα πρόσωπο πήρε το στεφάνι που κατέθεσε ο Εκπρόσωπος Τύπου το ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη και το πέταξε.
 
Σε ανακοίνωση του το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  «καταδικάζει την χθεσινή απαράδεκτη ενέργεια, όπου άτομο με αριστερές καταβολές πέταξε το στεφάνι που κατάθεσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Γεάδης Γεάδη.  Άξιο αναφοράς, είναι ότι πολεμιστής του 361 Τ.Π., προς τιμήν του, έπιασε το στεφάνι και το τοποθέτησε ξανά στο μνημείο».
 
 
Το ΕΛΑΜ καλεί τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την αντιδημοκρατική, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά που «οποία επαναφέρει στις μνήμες όλων μας το πραγματικό της πρόσωπο, καθώς και τον σεβασμό που την διακατέχει απέναντι στην αντίθετη άποψη.
 
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ ξεκαθαρίζει «ότι ο κόκκινος φασισμός δεν θα περάσει, ούτε και η διχόνοια που προσπαθούν να μπολιάσουν την κοινωνία, με σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας