Ξέχασαν να καλέσουν τον Αναστασιάδη στη σημερινή επετειακή Ολομέλεια της Βουλής

Άρχισε η καθιερωμένη επετειακή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής για καταδίκη του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής με κεντρικό, νέο σημείο αναφοράς την παράδοση του φακέλου της Κύπρου όπως αυτός έχει συσταθεί από την εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων.  
 
Σημειώθηκε η απουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, για την οποία ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ανέλαβε την ευθύνη αναφέροντας ότι λόγω παράληψης του Γραφείου του να αποστείλει πρόσκληση  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος δεν παρέστη στη συνεδρία.  
 
Η ειδική συνεδρία άρχισε με μονόλεπτη σιγή στη μνήμη όλων όσοι έπεσαν για να υπερασπιστούν την Κυπριακή Δημοκρατία κατά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.  
 
Συνεχίστηκε με ομιλία του Πρόεδρου της Βουλής και συνεχίζεται με ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων με πρώτο ομιλητή τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δειτε Επισης

Συνεχίζει το προκλητικό του αφήγημα ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες»
Ζητά διάνοιξη διόδου των Κοκκίνων από τον Πρόεδρο ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς
Απαντά στον ΔΗΣΥ το ΕΛΑΜ για απόφαση Ανωτάτου για κάμερες-«Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί νοικοκύρης»
Ψήφισμα καταδίκης εισβολής από εκπροσώπους κατεχόμενων Δήμων της Κερύνειας στην Πρόεδρος της Βουλής
Περιουσιακό και λειτουργία Μονής Απ. Βαρνάβα στο επίκεντρο της συνάντησης Προέδρου και Επ. Κοινοτήτων Σαλαμίνας
Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως Πρέσβης της Ελλάδας ο Παπαμελετίου-«Θα συνεχίσω να στηρίζω την Κύπρο»
Ερωτήματα Άλμα μετά την αθώωση της Ζαννέτου-«Το κράτος δικαίου λειτουργεί με τη δέουσα αμεροληψία;»
Προειδοποιούν για black out μετά από ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω καύσωνα τα κόμματα
Αποφάσισε να μη θέσει σε διαθεσιμότητα τον Νικολαΐδη το Υπουργικό, διορίζει ερευνώντα λειτουργό για πειθαρχική εν μέσω ποινικής έρευνας
Τον χαβά του ο Τατάρ-«Διεξάγω μεγάλο διπλωματικό αγώνα για παγκόσμια αποδοχή της λύσης δύο κρατών»