Ο Κληρίδης ψηφίζει Παπαδόπουλο

Μετά το πρώην μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Ιωάννα Συγκρασιτή, ακόμη ένα πρώην στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αλλάζει στρατόπεδο και προσχωρεί ενόψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Φεβρουαρίου στο επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου.

 
Πρόκειται για το ιδρυτικό μέλος του ΔΗΣΥ και πρώην μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του κόμματος Ιωάννη Ξάνθου Κληρίδη, ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο στο εκλογικό του επιτελείο, ανακοίνωσε τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ.
 

«Στηρίζω τον Νικόλα Παπαδόπουλο γιατί θέλω οι επόμενες γενιές να ζήσουν με ασφάλεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κληρίδης, τον οποίο καλωσόρισε στην «ομάδα» τους με ανάρτησή του στο twitter o εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο εκλογικό επιτελείο Νικόλα η Ιωάννα Συγκρασίτη
 
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κληρίδης είπε πως στηρίζει την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου, ώστε ν’ απεγκλωβιστεί η Κύπρος από τα δύσκολα μονοπάτια που έχει εισέλθει σε αυτήν τη διαδικασία του εθνικού μας ζητήματος.
 
Όπως υποστήριξε, δυστυχώς, ο σημερινός Δημοκρατικός Συναγερμός δεν αντιπροσωπεύει, κατά τη δική του άποψη, τα ιδεώδη οράματα, τις θυσίες και τους αγώνες που έχουν γίνει από τα μέλη της παράταξης από ιδρύσεως μέχρι σήμερα και ότι το ιδεολογικό υπόβαθρο έχει αλλάξει.
 
«Ως  εκ τούτου παρόλο ότι φέρω, καλώς ή κακώς, ένα βαρύ όνομα ως ο γιος του αείμνηστου Ξάνθου Κληρίδη και ανιψιός του αειμνήστου Γλαύκου Κληρίδη, δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι απαθής. Από σήμερα τίθεμαι στη διάθεση του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου, να προσφέρω με μόνο μου γνώμονα το εθνικό συμφέρον και να γίνει προσπάθεια ούτως ώστε, οι μελλοντικές γενιές να μπορέσουν να ζήσουν σε αυτόν τον τόπο με ειρήνη και ασφάλεια», είπε.

 
Ο κ. Κληρίδης ανέφερε πως είναι καιρός να εμπιστευτούμε τους νέους ανθρώπους ώστε να πάει μπροστά ο τόπος σε όλα τα ζητήματα και εξέφρασε την πλήρη του εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Νικόλα Παπαδόπουλου, στις ικανότητές του, στο βάθος σκέψης του και στο όραμά του.
 
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Κληρίδη για την στήριξη, είπε πως αυτή αποτελεί απόδειξη ότι «η καθολική απαίτηση της κοινωνίας δεν λογαριάζει κομματικά στεγανά, αλλά είναι κάτι που το θέλουν οι πολίτες, είναι κάτι που χρειάζεται αυτήν την στιγμή ο τόπος».
 
Πρόσθεσε πως δεν έχει αμφιβολία ότι οι δυνάμεις της αλλαγής τον Φεβρουάριο, θα πετύχουν αυτόν το στόχο και θα μετουσιώσουν την απαίτηση της κοινωνίας σε πράξη και θα φέρουν την αλλαγή σε λανθασμένες νοοτροπίες ,σε αποτυχημένες πολιτικές και σε ό,τι αφορά τη νέα στρατηγική στο Κυπριακό που χρειάζεται αυτή την στιγμή η πατρίδα μας.
 

 

 

Δειτε Επισης

Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά