Πανηγυρικό ξεκίνημα Νικόλα στην κούρσα των Προεδρικών (video)

Την πρώτη του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε απόψε ο Πρόεδρος τους ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του επέλεξαν να δώσουν το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής τους εκστρατείας από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα από την αίθουσα Τρακασόλ στη Μαρίνα της πόλης, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

Στην ομιλία του ο Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κόμματος, που συμφωνούν με τις θέσεις του να συνταχθούν γύρω από την υποψηφιότητα του ενώ κάλεσμα απεύθυνε  και σε οργανωμένους φορείς και σύνολα.

«Η εκλογή μου στην προεδρία της Δημοκρατίας δεν είναι αυτοσκοπός, είναι μέσο για να βγάλουμε το λαό μας από τα οικονομικά αδιέξοδα και για να φέρουμε ξανά την αξιοπρέπεια και την ελπίδα στον τόπο μας» σημείωσε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ υπογράμμισε πως το όραμά του για τη συνεργασία των Δυνάμεων της Αλλαγής έγινε πραγματικότητα αφού η συμφωνία του κόμματός του με την ΕΔΕΚ και την Αλληλεγγύη δίνει ελπίδα και προοπτική στο Λαό.

«Αξίζουν γι’  αυτό έπαινοι και ευχαριστίες στον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συνειδητοποίησε την προοπτική αυτής της συνεργασίας. Ιδιαίτεροι έπαινοι και ευχαριστίες αξίζουν επίσης στην πρόεδρο της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, που έβαλε το εθνικό συμφέρον πάνω από τις δικές της θεμιτές φιλοδοξίες. Ευχαριστίες οφείλω επίσης στον Πρόεδρο των Οικολόγων  - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργο Περδίκη, με τους οποίους ήδη έχει ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος με το Κίνημα με στόχο τη συνδιαμόρφωση προγραμματικών συγκλίσεων που θα αφορούν ιδιαίτερα το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη» είπε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Χαιρετισμό στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Νικόλα Παπαδόπουλου απέυθυναν, ο Πρόεορς της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους και από το ΔΗΚΟ ο Μάρκος Κυπριανού. 

Δείτε όλη την ομιλία του Νικόλα Παπαδόπουλου 

Δειτε Επισης

LIVE: Ξεκινά η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές-Αρχή με τους Οικολόγους
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Αναγκαιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση λένε ΑΚΕΛ-συνδικαλιστές οργανώσεις