ΔΗΣΥ: Την ώρα που φτιάχνει λίστες υποψηφίων, το ΑΚΕΛ επικρίνει τον Πρόεδρο για... προεκλογικό!

  Τη στιγμή που ο γ.γ. του ΑΚΕΛ εξηγεί στους δημοσιογράφους για τη λίστα υποψηφίων του ΑΚΕΛ στις προεδρικές είναι τουλάχιστον υποκριτικό να καταλογίζει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι ασχολείται με τις προεδρικές. Είναι όμως ακόμα περισσότερο κατακριτέο το ότι το ΑΚΕΛ διαρκώς παραβλέπει και δείχνει μάλιστα να καλύπτει την εκ προθέσεως διακοπή των συνομιλιών από την τουρκοκυπριακή πλευρά, προκειμένου να επιρρίψει ευθύνες και στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, παρά το γεγονός ότι έχουμε την ίδια άποψη με το ΑΚΕΛ, ως προς το ότι πρέπει και τώρα να δώσουμε προτεραιότητα στη διαπραγμάτευση, όπως και κάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, θεωρούμε ότι όλες αυτές οι επικρίσεις του γ.γ. και άλλων στελεχών του ΑΚΕΛ σκοπό έχουν να χτίσουν απλώς προεκλογικό κλίμα. 

Υπενθυμίζουμε στον κ. Άντρο Κυπριανού ότι εδώ και μήνες προεκλογικό για τις προεδρικές κάνουν σχεδόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δηλαδη εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες ουσιαστικά το ΑΚΕΛ συνέπραξε προκειμένου να παρεμποδίσουν τις μεγάλες αλλαγές που προωθούσε η Κυβέρνηση είτε στον δημόσιο τομέα είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, με μια λογική που δεν έκρυβε σχεδιασμούς για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρά τη δίμηνη παύση των διαπραγματεύσεων που προκάλεσε η τουρκική πλευρά και παρά τις υπαναχωρήσεις της, τη σκλήρυνση της στάσης της Άγκυρας και τις σημερινές προκλήσεις στη θάλασσα, παραμένει σταθερός, με την ίδια πολιτική βούληση για μια αποδεκτή συμφωνία για λύση.
Ταυτόχρονα όμως ο Πρόεδρος υποστηρίζει θεσεις αρχών και διαφυλάσσει, όπως οφείλει, τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια