Δίνουν πανηγυρικό τόνο στην αυριανή επίσημη εξαγγελία Νικόλα

Την επίσημη είσοδο του ΔΗΚΟ και δη του προέδρου του Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Φεβρουαρίου σηματοδοτεί η αυριανή μέρα.
 
Στις 16:45 το απόγευμα συνέρχεται το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος προκειμένου να διαμορφώσει εισήγηση για υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου στις προεδρικές εκλογές, η οποία εισήγηση θα τεθεί 45 λεπτά αργότερα(σ.σ. η συνεδρία είναι ορισμένη για τις 17:30) ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής προς επικύρωση.
 
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Αλληλεγγύη(σ.σ. προσδοκώντας σε στήριξη και από το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών) γύρω από την υποψηφιότητα του πρόεδρου του προέδρου του κόμματός τους, στο ΔΗΚΟ θέλουν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στην αυριανή επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου.  
 
Στο πλαίσιο αυτό, προσπάθεια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ είναι όπως υπάρξει η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής(σ.σ. ανέρχονται γύρω στα 180), αλλά πολύ περισσότερο, η απόφαση επικύρωσης της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου να ληφθεί ομόφωνα.
 
Σημειώνεται πως η υφιστάμενη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ θεωρείται ελεγχόμενη κατά περίπου 60%-70% από τον πρόεδρο του κόμματος.
 
Ζητούμενο, είναι όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη του Σώματος που θεωρητικά ομιλούντες ανήκουν στην λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση, ακολουθήσουν και δεν εγείρουν οποιαδήποτε ζητήματα, ώστε να χρειαστεί η διενέργεια ψηφοφορίας.
 
Και αυτό, αφού μια τέτοια εξέλιξη θα αφαιρούσε από το πανηγυρικό του χαρακτήρα που θέλουν να δώσουν στην αυριανή μέρα στο ΔΗΚΟ με φόντο την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του προέδρου τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις στελεχών(σ.σ. απόψε της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι), οι οποίες εκ των πραγμάτων αποκτούν πλέον αμιγώς προεκλογικό χαρακτήρα.  
 

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»