Υπέρ της ισομερής ανάπτυξης και όχι ανισσομέρεια ,λέει από την Πάφο ο Γ.Λιλλήκας

Παραγωγική χαρακτήρισε την συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάφου ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κ.Λιλλήκας μετά το πέρας της σύσκεψης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο κ. Φαίδωνος τον ενημέρωσε  για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και ανάπτυξη, προσθέτοντας πως όντως αλλάζει το πρόσωπο της Πάφου και πως ήταν κάτι που χρειαζόταν η πόλη ,γιατί είχε υστερήσει σε έργα υποδομής. 

Η Πάφος συνέχισε, “χρειαζόταν ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο το οποίο  αποκτά με τα έργα “.

Επιπρόσθετα ο κ. Λιλλήκας ανέφερε πως η Πάφος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους  πνεύμονες της τουριστικής βιομηχανίας στην Κύπρο και της οικονομίας γενικότερα, σημειώνοντας πως θα πρέπει να τύχει της στήριξης ευρύτερα από το Κράτος .

“Θα πρέπει να μπούμε σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό που θα εξισορροπήσει μέσα σε μια χρονική διάρκεια πέντε δέκα χρόνων το επίπεδο υποδομών σε όλη την Κύπρο”, είπε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

Ο κ.Λιλλήκας είπε πως θα πρέπει να υπάρχει ισομερής ανάπτυξη και όχι ανισομέρεια από πλευράς υποδομών.

Ακολούθως παραδέχτηκε πως κάποιες περιοχές έχουν όντως στηριχθεί και έχουν αποκτήσει σύγχρονες υποδομές , ενώ άλλες έχουν υστερήσει.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος χαρακτήρισε πολύ παραγωγική τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, σημειώνοντας πως σημειώθηκε συναντίληψη σ’ όλα τα θέματα που τέθηκαν εκ μέρους του Δήμου.

“Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών όλα τα υπό εξέλιξη θέματα αλλά και το τι σχεδιάζουμε στα επόμενα χρόνια ως έργα υποδομής για την πόλη” ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου, σημειώνοντας πως “ ζητήσαμε την βοήθεια και την στήριξη του κ.Λιλλήκα σ’επίπεδο κοινοβουλευτικό αλλά και ευρύτερης στήριξης για όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται”.

O κ. Φαίδωνος είπε πως είναι χαρά του να έχει ανοικτό διάλογο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς  σημειώνοντας πως τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στο να παίρνονται αποφάσεις και να προωθούνται γενικότερα σχεδιασμοί και έργα σε πόλεις.

Πρόσθεσε τέλος πως την προσπάθεια της Τοπικής αρχής θα την προωθήσει και με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ