"Δεν απορρίπτουμε κανένα υποψήφιο", λένε οι Οικολόγοι

Ως Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών δεν απορρίπτουμε τις προτάσεις και την υποψηφιότητα κανενός πριν μπούμε σε διάλογο μαζί του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις Προεδρικές εκλογές, το Κίνημα.  
 
Σεβόμαστε τις απόψεις και αποφάσεις των πολιτικών ηγετών και των κομμάτων, όμως δεν ακολουθούμε τυφλά τις αποφάσεις άλλων, σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι και ξεκαθαρίζουν ότι για τους ίδιους “προέχει η πολιτική συμφωνία και μετά η εξεύρεση του κατάλληλου υποψηφίου, ο οποίος, κατά τη δική μας άποψη, πρέπει να έχει την υποστήριξη και των πέντε κομμάτων του Κέντρου”.  
 
“Τα γεγονότα φαίνεται προς το παρόν να απομακρύνουν αυτό το ενδεχόμενο αλλά ακόμα το θέμα του κοινού υποψηφίου δεν μπορεί να θεωρηθεί λήξαν”, αναφέρουν.  
 
“Θα περιμένουμε τη νομιμοποίηση του κάθε υποψηφίου και ακολούθως θα μπούμε σε διάλογο μαζί του για την επίτευξη προγραμματικής σύγκλισης. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει μεν άμεσα, αλλά κανένας δεν μπορεί να προδιαγράψει πότε θα καταλήξει”, τονίζουν.  
 
Τα συλλογικά όργανα του Κινήματος θα πάρουν, όπως λένε, “την τελική απόφαση”, επισημαίνοντας πως δεν θα εγκαταλείψουν “την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου για μία κοινή υποψηφιότητα”.  
 

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα