Στόχος ο Ζαχαρίας Ζαχαρίου για τη στάση του για το Ενωτικό

Στόχος για τη στάση που τήρησε κατά τη ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης νόμου του ΔΗΣΥ για ανατροπή της απόφασης για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, έγινε ο βουλευτής Λάρνακας του κόμματος, Ζαχαρίας Ζαχαρίου.
 
Σε τοίχο έξω από το σπίτι του κ. Ζαχαρίου, άγνωστοι έγραψαν το εξής υβριστικού περιεχομένου σύνθημα: «Το Ενωτικό είναι ιστορία, αλήτη προδότη Ζαχαρία».

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o κ. Ζαχαρίου απάντησε με καυστικό τρόπο σε αυτούς που προέβησαν στην προαναφερθείσα ενέργεια, υποδεικνύοντας ότι γνωρίζει τους δράστες.     
 
«Επειδή η Κύπρος είναι μικρή και τίποτα δεν μένει μυστικό, ξέρω πολύ καλά ποιοι "ωραίοι πατριώτες" έγραψαν αυτά τα αίσχη...
 
Μην ανησυχείτε δεν θα δώσω ονόματα στη αστυνομία!!!! Δεν χρειάζεται !!!!
 
Θα αγωνιστώ για να έχετε το δικαίωμα να γράφεται ότι Μ- Λ- Κ - Α θέλετε στους τοίχους! Αυτό σημαίνει να πιστεύεις στη δημοκρατία!
 
Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται οι "εγκέφαλοι" σας γιατί πάσχετε από τη ψυχολογική ασθένεια του φανατισμού και του φασισμού... Ελπίζω κάποτε να θεραπευτείτε!!!!!
 
ΥΓ: Πώς είναι δυνατό ένας που απαλλάχθηκε από το στρατό για "δήθεν ψυχολογικά προβλήματα" να μας δίνει μαθήματα πατριωτισμού;;;;
 
Άξιοι!!! Άξιοι!! Άξιοι!!!»
 

Υπενθυμίζεται πως ο Ζαχαρίας Ζαχαρίου ήταν ένας από τους τρεις βουλευτές του ΔΗΣΥ(σ.σ. μαζί με τους Ανδρέα Κυπριανού και Έλενα Σταύρου), που διαφώνησαν με την πρόταση νόμου του κόμματός τους και είχε εκφράσει πρόθεση να την καταψηφίσει. Ωστόσο, για λόγους που ο ίδιος εξήγησε μιλώντας την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής, άλλαξε την αρχική του απόφαση και ψήφισε υπέρ της πρότασης νόμου του ΔΗΣΥ.   
 

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές