Βαριές κουβέντες ανταλλάζουν Αβέρωφ και Νικόλας

Νέα ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου εξαπέλυσε σήμερα ΔΗΣΥ, υποστηρίζοντας πως είναι πια ολοφάνερη η μόνη έγνοια που έχει στο νου και ότι από τώρα και για τις επόμενες 300 μέρες θα κοιμάται και θα ξυπνά με ένα και μόνο στόχο, πώς θα βρεθεί ο ίδιος στην καρέκλα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
«Είναι πια ολοφάνερη η μόνη έγνοια που έχει στο νου ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος. Από τώρα και για τις επόμενες 300 μέρες θα κοιμάται και θα ξυπνά με ένα και μόνο στόχο: Πώς θα βρεθεί ο ίδιος στην καρέκλα», αναφέρει ο ΔΗΣΥ.
 
Και συνεχίζει: «Για τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ δεν υπάρχει Κυπριακό, αλλά μόνο η επιδίωξή του να κατακτήσει προσωπικά τον προεδρικό θώκο.
 
Πώς όμως να υπάρχει Κυπριακό για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο όταν για να διεκδικήσει την καρέκλα έχει συστρατευτεί με τις πιο ακραίες θέσεις που θα ήθελαν να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση;
 
Το πολιτικό συνονθύλευμα του οποίου θέλει να ηγηθεί έχει καθαρό όνομα και στόχο: είναι εκείνοι που δεν θέλουν διαπραγματεύσεις και εκείνοι που με ηχηρά όσο και κενά συνθήματα προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να συνηθίσει την τουρκική κατοχή.
 
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που μπορεί να ακολουθήσει την κοινωνική συνάντηση που έχει εξαγγελθεί, πρέπει να φέρουμε ξανά την Τουρκία στη θέση εκείνη όπου θα οφείλει να πάρει αποφάσεις και για την απόσυρση των στρατευμάτων και για τον τερματισμό της κατοχής, αλλά και των εγγυήσεων.
 
Αντίθετα ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και οι ακραίες δυνάμεις που μπορεί να τον ακολουθήσουν δεν χάνουν ευκαιρία να ‘’πυροβολούν’’ τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, ελπίζοντας ότι η στασιμότητα θα τους δώσει την καρέκλα και την εξουσία».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Βλέπουν Λιλλήκα χωρίς ΑΚΕΛ να «σπάει» και να κάνει πίσω
 
«Αποπροσανατολίζει ο ΔΗΣΥ»
«Είναι προφανής η προσπάθεια του ΔΗΣΥ να αποπροσανατολήσει την κοινή γνώμη από το πρόσφατο επικίνδυνο σφάλμα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος συναντήθηκε με τον  Μουσταφά Ακιντζί  στο λεγόμενο Προεδρικό Μέγαρο», αναφέρει σε απαντητική ανακοίνωσή του προς τον ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ.
 
«Αντί λοιπόν ο ΔΗΣΥ να επιτίθεται ατεκμηρίωτα και πανικόβλητα  στο Νικόλα Παπαδόπουλο», επισημαίνει, «τον καλούμε να απαντήσει στον Κυπριακό λαό την απλή ερώτηση: ‘’Πού έγινε η πρόσφατη συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου και Μουσταφά Ακιντζί’’;
 

Δειτε Επισης

Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη