Με… Αλληλεγγύη στον ενδιάμεσο για να βρουν τον ΔΗΚΟ τους υποψήφιο

Στα γραφεία του Κινήματος Αλληλεγγύη μεταφέρονται σήμερα οι προσπάθειες των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου για συνεργασία στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα η προσπάθεια για κάθοδο των κομμάτων του κέντρου στις Προεδρικές με κοινό υποψήφιο. 
 
Στην Αλληλεγγύη θα βρεθεί στην μία το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ υπό τον πρόεδρο του κόμματος και εν δυνάμει υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο, όπου θα έχουν συνάντηση με αντιπροσωπεία, υπό την Ελένη Θεοχάρους, του Κινήματος.
 
Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, η κ. Θεοχάρους ανέφερε πως κατά τη σημερινή συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ θα τεθούν οι βασικές αρχές, στη βάση των οποίων θα προχωρήσει η συνεργασία όλων των πατριωτικών, κατά την έκφρασή της, δυνάμεων, με στόχο, όπως είπε, την υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αποτροπή μίας καταστροφικής λύσης.
 
Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης υπέδειξε ότι οι πατριωτικές, όπως τις χαρακτηρίζει,  δυνάμεις πρέπει να κατέλθουν στις προεδρικές εκλογές με έναν υποψήφιο, σημειώνοντας πως και το δικό της όνομα βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά θα στηρίξει όποιον υποψήφιο επιλεγεί.
 
Η σημερινή συνάντηση ΔΗΚΟ-Αλληλεγύης έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, κατά την οποία τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν την ανάληψη πρωτοβουλίας με στόχο την υπογραφή από τις πολιτικές δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου κοινής πολιτικής απόφασης για συνεργασία στις επόμενες προεδρικές εκλογές και καθορισμό των κριτηρίων που θα πρέπει να πληροί ο κοινός υποψήφιος Πρόεδρος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παίζουν… τρίλιζα με έπαθλο το χρίσμα του υποψήφιου Προέδρου στον ενδιάμεσο
 

Δειτε Επισης

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο Πρόεδρος-«Δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με ανεδαφικές προτάσεις»
Στην Κύπρο την Τρίτη ο ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας για επίσκεψη εργασίας
Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Σειρά αιτημάτων για αποδέσμευση κονδυλίων ενέκρινε η Επιτροπή Οικονομικών
Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες