Την υποψηφιότητά της για την Προεδρία της Αλληλεγγύης κατέθεσε η Θεοχάρους

Την υποψηφιότητα της για την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγύη κατέθεσε σήμερα το πρωί η Δρ. Ελένη Θεοχάρους, στα Κεντρικά Γραφεία της Αλληλεγγύης στη Λευκωσία. Μετά την υποβολή της υποψηφιότητας της, η κυρία Θεοχάρους είπε ότι «η Αλληλεγγύη κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα ως προς την ολοκλήρωση της υπόστασης της, ως ένα Κίνημα το οποίο θέλει να φέρει την μεγάλη ανατροπή στον τόπο μας».
 
«Μετά από μια περίοδο στην οποία λειτουργήσαμε με τον διορισμό ορισμένων ανθρώπων στις θέσεις των αξιωματούχων του Κόμματος, προχωράμε σε δημοκρατικές εκλογές για την ανάδειξη από όλα τα μέλη του Κινήματος εκείνων που θα διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου, τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου και τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρων» είπε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.
 
Η κυρία Θεοχάρους είπε ότι «δεν έχουν περάσει ούτε οι έξι μήνες που σας είχαμε πει ότι θα διαρκούσε στην μεγαλύτερη περίπτωση η διαδικασία της λειτουργίας του Κινήματος με τους ανθρώπους που είχαν διοριστεί, και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε αυτές τις μέρες να προετοιμάσουμε το εκλογικό μας συνέδριο και να διεξαχθούν οι εκλογές».
 
«Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους έναν τίμιο αγώνα για τη διεκδίκηση των θέσεων που επιθυμούν, και πιο πολύ εύχομαι να εργαστούν ανιδιοτελώς για το καλό της Αλληλεγγύης και κατά συνέπεια για το καλό του Κυπριακού λαού  και την προκοπή του τόπου μας. Προσδοκώ ότι όλα τα μέλη της Αλληλεγγύης θα προσέλθουν για να ψηφίσουν και θα αναδείξουν αυτούς που θεωρούν ικανότερους για να διαχειριστούν τα του Κινήματος», είπε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

Δειτε Επισης

Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Παρεμβάσεις Κυπρίων Βουλευτών σε συζήτηση Ολομέλειας ΚΣΣΕ για περιβάλλον
Α. Ατταλίδου: Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο
Σ. Ιωάννου: Οι προτάσεις που προωθήθηκαν για μεταναστευτικό ήταν του ΕΛΑΜ