Προφανές ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία

Είναι προφανές ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία, όπως επίσης και ο ΔΗΣΥ, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Αν αυτό επηρεάζει τον Πρόεδρο στο πώς χειρίζεται τα θέματα του Κυπριακού θα φανεί στην εξέλιξη των πραγμάτων, είπε ο κ. Κυπριανού, σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντησή του το πρωί με τον `Υπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο Μάθιου Κιντ.
 
Ο κ. Κυπριανού έκανε παράλληλα έκκληση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί να αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις για μερικές ημέρες, ώστε “να ηρεμήσουν τα πράγματα και να σκεφτούμε όλοι πολύ πιο σοβαρά τι απαιτεί το συμφέρον της χώρας και του λαού μας”.
 
“Η δική μας η πεποίθηση είναι ότι το συμφέρον της χώρας και του λαού δεν εξυπηρετείται με τη διακοπή των διαπραγματεύσεων. Έχουμε υποχρέωση να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, όσο ελάχιστα και να είναι αυτά, για να οδηγήσουμε τα πράγματα προς την κατεύθυνση της λύσης”, ανέφερε, σημειώνοντας πως προτεραιότητα τώρα πρέπει να είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για επανέναρξη του διαλόγου.
 
Διαφορετικά, πρόσθεσε, “οι συνέπειες σε βάρος της χώρας μας θα είναι αρνητικότατες” και “είναι θέμα χρόνου να εξελιχτούν τα πράγματα με ένα αρνητικό τρόπο”.
 
"Να θέσουμε πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας και του λαού, και όχι τα οποιαδήποτε μικροκομματικά συμφέροντα και τις όποιες επιδιώξεις ενδεχομένως ο καθένας μπορεί να έχει για τις επόμενες προεδρικές εκλογές", είπε, και σημείωσε πως “δεν θεωρούμε ότι η ε/κ πλευρά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα”.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στο αγελαδινό γάλα, προειδοποιεί ο ΠΟΥ-Σε πολύ υψηλές ποσότητες ο ιός
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ