Πίστωση χρόνου για το λιμάνι ζητά ο Υπουργός Μεταφορών

Συνάντηση με τη διεύθυνση του διαχειριστή εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Λεμεσού πραγματοποίησε το απόγευμα ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, ο οποίος δήλωσε πως τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση των μεταφορέων θα διευθετηθούν, ζητώντας πίστωση χρόνου και εκφράζοντας τις απολογίες του σε όσους έχουν ταλαιπωρηθεί.  Αύριο, στις 7:30, ο Υπουργός θα βρίσκεται ξανά στο λιμάνι για να επιθεωρήσει την κατάσταση.  
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ.Δημητριάδης, μετά τη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, "με έχουν ενημερώσει για τα μέτρα που έχουν ήδη πάρει και υπάρχει σίγουρα μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τις δυο πρώτες μέρες λειτουργίας", προσθέτοντας ότι, αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρεις από τις τέσσερις γερανογέφυρες, όλα τα πλοία έχουν εξυπηρετηθεί και προγραμματίζεται και η εξυπηρέτηση ενός ακόμη για αύριο το πρωί.  
 
 
Ο χρόνος αναμονής για εξυπηρέτηση έχει μειωθεί σημαντικά, συνέχισε ο Μάριος Δημητριάδης, εκφράζοντας την άποψη πως αυτό θα πρέπει να ικανοποιεί και τους μεταφορείς, οι οποίοι όπως υπενθυμίζεται, αύριο θα επιδώσουν υπόμνημα προτάσεων στη διεύθυνση της εταιρείας και την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση, χωρίς να αποκλείουν απεργιακές κινητοποιήσεις, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.  
 
Ο Υπουργός Μεταφορών έστειλε το μήνυμα προς την ΠΟΒΕΚ και το Σύνδεσμο των οδηγών τρέιλερ Α`, πως βρίσκεται στη διάθεση τους για να συζητήσουν τα όποια θέματα τους απασχολούν, τονίζοντας ότι "στόχος είναι να επιλυθούν όλα τα προβλήματα".                
 

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα