Διαψεύδει εμπλοκή του στα σκάφη της Λιμενικής ο Γ. Λούτσιος

Παντελώς αναληθείς και αβάσιμους  χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς βουλευτών περί εμπλοκής του στην υπόθεση των ταχύπλοων της Λιμενικής Αστυνομίας, ο γαμπρός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιάννος Λούτσιος, στον απόηχο των όσων λέχθηκαν κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης του θέματος στη Βουλή.
 
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, σχετικά με τα όσα δηλώνουν βουλευτές και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο κ. Λούτσιος αναφέρει ότι “η εταιρεία Folysson Holdings Ltd η οποία πέτυχε ως προσφοροδότρια εταιρεία σε διαγωνισμό, που προκηρύχθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και κατόπιν προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, ενημερώθηκα ότι ανήκει εξ ολοκλήρου στον υιό του κ. Χρίστου Χρυσοστόμου, Ανδρέα, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό”.

Όπως σημειώνει “ο κ. Χρίστος Χρυσοστόμου, πατέρας του ιδιοκτήτη, αλλά και διευθυντής της Folysson Holdings, τόσο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού το 2013 αλλά και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 εργαζόταν ως υπάλληλος στην εταιρεία Porsche (Α.Ι.Motokinisis Ltd) η οποία ουδεμία επαγγελματική σχέση είχε ή έχει, όπως αναληθώς ισχυρίζονται κάποιοι βουλευτές, μαζί μου ή με οποιαδήποτε εκ των εταιρειών στην οποίαν έχω μετοχές”.

“Ο κ. Χρίστος Χρυσοστόμου”, αναφέρει, “έγινε μέτοχος και συνέταιρος μου σε εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων η οποία άρχισε τις εργασίες της το Δεκέμβριο του 2014, σχεδόν δύο χρόνια μετά την υποβολή προσφοράς για τα τέσσερα σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας”.

Συνεπώς, καταλήγει “η προσπάθεια εμπλοκής μου στο θέμα της προσφοροδότησης των εν λόγω σκαφών είναι παντελώς αβάσιμη και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.
 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια