Συνωστισμός 6 υποψηφίων Δημάρχων στη Γερμασόγεια

Το δημαρχιακό αξίωμα στον Δήμο Γερμασόγειας φέρονται έτοιμοι να διεκδικήσουν 6 παράγοντες της περιοχής, όπως προκύπτει από την εκδήλωση ενδιαφέροντος  των ιδίων. Την υποψηφιότητα του επιβεβαίωσε σήμερα με δήλωσή του στον ραδιοσταθμό «Κανάλι 6» ο  Δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ Μάριος  Οράτης.  Όπως διατείνεται ο ίδιος , η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του την οποία έχει εξαγγείλει διαδικτυακά είναι αμετάκλητη και τις επόμενες μέρες αναμένει και τη στήριξη της από κάποιους φορείς.  Αμετάκλητη είναι και η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του αρχιτέκτονα και πρώην Δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ Ανδρεα Ηρακλέους. Τις επόμενες, μάλιστα  ώρες ο Ανδρέας Ηρακλέους αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Όπως είναι γνωστό ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει αποφασίσει να στηρίξει στη Γερμασόγεια την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Ανδρέα Γαβριηλίδη.

Υποψηφιότητα έχει εξαγγείλει και  Κυριάκος Ξυδιάς που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες πιθανό να στηριχθεί από δύο ακόμη κόμματα. Από πλευράς του Δημοκρατικού Κόμματος έχει εξαγγείλει υποψηφιότητα ο Δημοτικός Συμβουλος Παύλος Παύλου ο οποίος έχει ανακοινωθεί κι επίσημα από το ΔΗΚΟ. Το σκηνικό συμπληρώνει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Πανίκου Λουρουτζιάτη ο οποίος προέρχεται από το ΑΚΕΛ.
 

Η προσέλευση εκλέγει Δήμαρχο

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2011 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στο Δήμο Γερμασόγειας ήταν 4 χιλιάδες 698 και ψήφισαν 3.638.

Σύμφωνα με φρέσκα στοιχεία της Υπηρεσίας Εκλογών, μέχρι τις 2 Ιουλίου του 2016 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν 6509, ενώ σε 10 μέρες θα αναρτηθούν τα στοιχεία όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι την ημερομηνία που μπορούσαν να εγγραφούν νέοι ψηφοφόροι.

Με αυτά τα δεδομένα καθίσταται δύσκολη η πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμασόγεια, που σε μεγάλο βαθμό, εκτιμάται,  θα εξαρτηθεί από την προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες.
  

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Σκοπός μας η περαιτέρω αναβάθμιση της Ανώτερης Εκπαίδευσης
Απόδοση ευθυνών ζητά το ΑΚΕΛ μετά την απόφαση για Θανάση-«Η Εισαγγελία είναι προφανώς και πολλαπλά εκτεθειμένη»
Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από Αννίτα-«Ο ΔΗΣΥ μπροστά με λύσεις στα προβλήματα των πολιτών»
Τη στήριξη της Ελληνοκυπριακής πλευράς στις προσπάθειες της Ολγκίν εξέφρασε ο Αντωνίου
Μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει η Καναδή ΥΠΕΞ
Άλματα της Κύπρου στις επιστροφές μεταναστών-Στην πρώτη τριάδα με Γαλλία και Γερμανία
Ανοικτά του Ασντόντ το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια που αναχώρησε από Λάρνακα-Έτοιμες οι πλατφόρμες
Τα κόμματα που έχουν ανάγκη τον ΠτΔ, η μουρμούρα για τις δημόσιες εμφανίσεις και στο βάθος Ευρωεκλογές
Ο Ογουζχάν Χασίπογλου καλεί την Ολγκίν να είναι «αντικειμενική»
Στηρίζει Λοϊζίδη ο Πιττοκοπίτης-Κοινωνικής φύσεως η κοινή παρουσία του με Φαίδωνος