Τη δημαρχία της Λάρνακας διεκδικεί ο Ανδρέας Βύρας

 Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε ο Ανδρέας Βύρας καλώντας τους δημότες «να δουλέψουµε µαζί για να κάνουµε µια νέα αρχή, για να χτίσουµε μια νέα πόλη».
 
Σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο κ. Βύρας ανέφερε ότι «με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαβαίνω, καταθέτω ενώπιον των δηµοτών της Λάρνακας την υποψηφιότητά µου για τη δηµαρχία της πόλης, η οποία έχει  περιέλθει σε ανυποληψία και στασιµότητα, ενώ διάφορα γεγονότα τραυµάτισαν και πλήγωσαν την αξιοπρέπειά της».

Υποσχέθηκε ότι θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά δηλαδή να ακούει «προσεκτικά, και µέσα από σκληρή δουλειά, µεθοδικότητα, εντιµότητα, διαφάνεια, και κυρίως µε συλλογικότητα να δουλέψουµε, για τη Λάρνακα που όλοι θα θέλαµε να ζούµε, για τη Λάρνακα που οραµατιζόµαστε για τα παιδιά µας».

Πρόσθεσε ότι το όραμα του για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι «να υπηρετεί το δηµότη και όχι να εργάζεται εις βάρος του», εκφράζοντας ταυτόχρονα τη θέλησή του «να εργαστούµε όλοι µαζί, χωρίς αποκλεισµούς και χωρίς προσωπικά συµφέροντα για να αποκτήσει επιτέλους η Λάρνακα τη θέση που της αξίζει».

Ο κ. Βύρας απευθύνθηκε «με ειλικρίνεια στους συνδημότες» του, γιατί όπως είπε «όλους τους ενώνει η Λάρνακα» λέγοντας πως για τον ίδιο εµπειρία ζωής είναι η δράση του µέσα από το κίνηµα της αριστεράς από το οποίο προέρχεται «ένα κίνηµα από το οποίο προήλθαν ∆ήµαρχοι ορόσηµα, στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου. Μοναδικός µου στόχος θα είναι το συµφέρον της πόλης, η χρηστή διοίκηση και η αξιοκρατία και θα εργαστώ συλλογικά και χωρίς αποκλεισµούς», κατέληξε.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές