Έβγαλαν μαχαίρια από αέρος Γεωργίου-Στούππας για τη Λεμεσό (βίντεο)

  Δεν λένε να πέσουν οι τόνοι στον ΔΗΣΥ σε ό,τι αφορά την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για τον υποψήφιο δήμαρχο που θα υποστηρίξει το κόμμα στον δήμο Λεμεσού κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Παρά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό ο πρόεδρος της παράταξης Αβέρωφ Νεοφύτου και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανταρσία απ’ οποιονδήποτε εκ των πέντε στελεχών του ΔΗΣΥ που ενδιαφέρθηκαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι, οι τόνοι παραμένουν ιδιαιτέρως ψηλοί.
 
Μιλώντας μιλώντας σήμερα στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Σάββας Στούππας εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην συμπαραταχθεί με την υποψηφιότητα Νίκου Νικολαΐδη, τονίζοντας πως θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις μόνο για τα κομματικά ψηφοδέλτια(σ.σ. για τους δημοτικούς συμβούλους). «Αυτοί οι ειδικοί που πήραν τις αποφάσεις και τώρα μας καλούν εμάς να βγάλουμε τα κάρβουνα από τη φωτιά, να τα βγάλουν οι ίδιοι», ανέφερε εμφανώς χολωμένος ο κ. Στούππας. Επέμεινε ταυτόχρονα στις καταγγελίες των «πέντε» σε σχέση με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από το κόμμα για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου.
 
Στα πυρά Στούππα απάντησε με έντονο τρόπο ο εκ των αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ και συντονιστής για τις δημοτικές εκλογές στην επαρχία Λεμεσού, Γιώργος Γεωργίου. Μάλιστα, ο κ. Γεωργίου ανέγνωσε αποσπάσματα από πρακτικά συνάντησης που είχε γίνει στο τέλος του περασμένου Ιούνη στην παρουσία περίπου 29 ατόμων, κατά την οποία όπως υποστήριξε, κανένας από τους πέντε κομματικούς ενδιαφερόμενους δεν εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του. Διάβασε μάλιστα απόσπασμα από τα όσα ο κ. Στούππας είπε κατά τη συγκεκριμένη συνεδρία, βάσει των οποίων, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο Σάββας Στούππας διαβεβαίωνε πως θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος, αλλά θα στηρίξει την οποιαδήποτε πιθανή άλλη επιλογή της παράταξης, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για συνεργασίες.
 
Πάντως, οι τόνοι ανάμεσα στους δύο ανέβηκαν για τα καλά, με εκατέρωθεν αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμούς: «Σε πήραμε από το χέρι και σε φέραμε στον ΔΗΣΥ», είπε ο κ. Στούππας στον κ. Γεωργίου, «άτε για να μην ακούω μ…, μην το πω στον αέρα», απάντησε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ.   
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Τήρηση διεθνούς δικαίου ζητά η Αννίτα με αφορμή την Ημέρα Γενοκτονίας Αρμενίων
Πρόεδρος: Η αντιμετώπιση προκλήσεων στην ενέργεια ο μεγάλος στόχος για ανταγωνιστικότητα οικονομίας
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Η Κύπρος μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν με Ερντογάν και Στάινμαϊερ
Υποβάλλονται την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για Δημοτικές Εκλογές και ΕΟΑ
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων