Δεν σχολιάζει το ενδεχόμενο ανταρσίας στη Λεμεσό ο ΔΗΣΥ

Των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν, καθώς και των επιλογών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για τις δημοτικές εκλογές, κυρίως σε ό,τι αφορά τον Δήμο Λεμεσού, υπεραμύνθηκε εκ νέου σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Προδρόμου χαρακτήρισε ως τελείως αστήριχτη τη θέση ότι στο Πολιτικό Γραφείο δεν θα έπρεπε να φθάσουν κάποιες υποψηφιότητες, καθώς όπως είπε, η απόφαση που υπήρχε από πριν, ήταν μόνο ότι όλες οι υποψηφιότητες θα τεθούν ενώπιον του Π.Γ. «Το Π.Γ. αποτελείται από στελέχη τα οποία είναι εκλεγμένα από το σύνολο των μελών του κόμματος, αποτελείται από βουλευτές, οι οποίοι μόλις προχθές έχουν πάρει στις επαρχίες τους την ψήφο χιλιάδων πολιτών. Άρα λοιπόν, είναι ακατανόητο να μέμφονται κάποιοι, είτε τον πρόεδρο του κόμματος είτε την οποιαδήποτε διαδικασία. Ήταν μια διάφανη διαδικασία, όπου στο Π.Γ. έγινε συζήτηση, υπήρξαν αντιρρήσεις, ακούστηκαν, έγιναν ψηφοφορίες εκεί που χρειάστηκε και λήφθηκαν αποφάσεις», τόνισε ο Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο οι πράξεις και οι ενέργειες των πέντε στελεχών του κόμματος-Ανδρέα Μιχαηλίδη, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, Σάββα Στούππα, Τώνη Αντωνίου και Φειδία Νικολάου, θεωρούνται εκτός κομματικής γραμμής, δεν θέλησε να σχολιάσει περεταίρω. «Ο καθένας», είπε, «είναι υπόλογος για τις πράξεις και για τα λόγια του. Εμείς έχουμε μια διαδικασία η οποία τηρείται». Ταυτόχρονα απέφυγε να τοποθετηθεί στο ερώτημα κατά πόσο αν τελικά κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο, αυτό θα προβληματίσει τον Δημοκρατικό Συναγερμό. «Δεν θα σχολιάσουμε οποιαδήποτε επιμέρους θέματα. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός υποστηρίζει στην Λεμεσό την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Νικολαΐδη», υπογράμμισε ο Πρόδρομος Προδρόμου.

Ερωτηθείς κατά πόσο θεωρεί ότι η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για την υποστήριξη του κ. Νικολαΐδη είναι επιλογή νίκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ σημείωσε: «Φυσικά και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως, ότι και αν μπορεί να γίνει, η υποψηφιότητα του κ. Νικολαΐδη συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα εκλογής».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Την προστασία δημοσιογράφων έθεσε στο Παγκόσμιο Φόρουμ ΟΟΣΑ η Χαραλαμπίδου
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Πρόεδρος: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Ανοιχτά και το Σάββατο τα Επαρχιακά Γραφεία για εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Η επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο, οι διαφορές ΚΚΕ-ΑΚΕΛ και η δράση της Κουμμουνιστικής Πρωτοβουλίας
Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας ζητά ο «υπεξ»