Αποκλειστικό: Κατεβάζουν δικό τους υποψήφιο οι πέντε του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό

  Στα άκρα οδηγείται η σχέση των πέντε συναγερμικών στελεχών που διεκδίκησαν το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, με την ηγεσία του κόμματος. Ο απόηχος της απόφασης του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ να στηριχθεί η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ Νίκου Νικολαΐδη, και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίον έγινε η συγκεκριμένη επιλογή και η διαδικασία που ακολουθήθηκε, όχι απλώς δεν λέει να καταλαγιάσει, αλλά τώρα φαίνεται να αρχίζει. 
Ασφαλείς πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, αναφέρουν πως εντός των προσεχών ημερών τα πέντε στελέχη του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Σάββας Στούππας, Τώνης Αντωνίου και Φειδίας Νικολάου, θα ανακοινώσουν την διεκδίκηση της δημαρχίας Λεμεσού με υποψήφιο έναν εκ των πέντε, τον οποίο θα υποστηρίξουν και οι πέντε.
Προς το παρόν, το όνομα του υποψηφίου, στον οποίον σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να έχουν ήδη καταλήξει, κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι Ανδρέας Μιχαηλίδης και Ανδρέας Θεμιστοκλέους έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως πως οι ίδιοι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι, απομένουν ως πιθανοί υποψήφιοι οι Σάββας Στούππας, Τώνης Αντωνίου και Φειδίας Νικολάου.
Σημειώνεται πως ενημερωμένη πηγή, μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟNLINE, δεν απέκλειε και το ενδεχόμενο όπως σε περίπτωση που εξευρεθεί έκτο άτομο από τον χώρο του ΔΗΣΥ το οποίο να εκφράζει και τους πέντε, να είναι εκείνο το οποίο θα υποστηριχθεί. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το σενάριο αυτό συγκεντρώνει πολύ λίγες έως μηδαμινές  πιθανότητες και το πιθανότερο είναι ο υποψήφιος να είναι ένας εκ των πέντε. Κατ’ ακρίβεια, ένας εκ των τριών…    
 Λάβρος ο Θεμιστοκλέους
Στο μεταξύ, νέα πυρά κατά της ηγεσίας του ΔΗΣΥ εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Με τίτλο «Αυτή είναι η αλήθεια, μόνον η αλήθεια, όλη η αλήθεια!», ο κ. Θεμιστοκλέους έγραψε τα εξής:
«Ήθελαν και μόνοι τους αποφάσισαν μήνες πριν ότι ο εκλεκτός τους δεν θα ήταν κομματικό στέλεχος του ΔΗΣΥ, αλλά πρώην κομματικό στέλεχος της ΕΔΕΚ. Φοβούμενοι τις πιθανές αντιδράσεις το απέκρυβαν επιμελώς.
ΔΕΝ είχαν το θάρρος να πουν ότι δεν θα δεχτούν κομματικές υποψηφιότητες όπως ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ όφειλαν να πράξουν.
Στη συνέχεια ΑΥΤΟΙ ανακοίνωσαν ότι ΔΕΧΟΝΤΑΙ από τους συναγωνιστές τους υποψηφιότητες σε καθορισμένη χρονική περίοδο.
Πέντε συναγωνιστές τους, ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ για τις κρυφές συμφωνίες που έγιναν, ανυποψίαστοι για το τι τους περίμενε και χωρίς να έχουν ιδέα ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη υπέβαλαν την υποψηφιότητά τους.
Στη συνέχεια και χωρίς προηγουμένως να γίνει οποιαδήποτε διαβούλευση αυτοί προσκάλεσαν τους πέντε συναγωνιστές τους δήθεν για να τους ακούσουν, τους έστησαν στον τοίχο κι αφού πρώτα τους εξευτέλισαν στη συνέχεια τους εκτέλεσαν πολιτικά εν ψυχρώ δίκην ομαδικής πολιτικής θυσίας για να καθαγιαστεί η κρυφή συμφωνία και απόφασή τους.
Και όλα αυτά για να νομιμοποιηθεί δημοκρατικά και ν’ αποκτήσει πολιτική υπεραξία και εκλογική δυναμική ο εκλεκτός τους. Θαυμάστε πολιτικό, ηγετικό, συναγωνιστικό και δημοκρατικό ήθος. Θαυμάστε αίσθημα πολιτικής και συναγωνιστικής ευθύνης!
Χειροκροτείστε σε ποιους εμείς ο περήφανος κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ εμπιστευτήκαμε τη ΔΥΝΑΜΗ, την ΕΝΟΤΗΤΑ, τη ΣΥΝΟΧΗ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ της ιστορικής, μεγάλης και περήφανης παράταξης μας.
Και να φανταστείτε ότι αυτοί έκτισαν την καριέρα τους επικαλούμενοι τον ΓΛΑΥΚΟ ΚΛΗΡΙΔΗ, ως πολιτικό δάσκαλο, πατέρα ή παππού, ζωντανό ή νεκρό και κάθε τόσο χύνουν τα δάκρυα τους πάνω στο μνήμα του και υμνούν το ήθος και την πολιτική του κληρονομιά.
Εγώ, αγαπημένοι μου συναγωνιστές ΠΟΤΕ δεν θα σας καλούσα σε τραπέζι για να σας δηλητηριάσουν ή να σας εκτελέσουν. ΠΟΤΕ! Κι αν τύχαινε να ήμουν σε τραπέζι που άλλοι σας εκάλεσαν και αντιλαμβανόμουν ότι ήταν για να σας εκτελέσουν θα γινόμουν η ασπίδα σας για να γλυτώσετε! Το λιγότερο θα προσπαθούσα!
Το ομολογώ! Δεν είμαι ικανός για όλα. Εσείς όμως είσαστε!»

Δειτε Επισης

Υφ. Ναυτιλίας: Σημαντική εξέλιξη για την Κύπρο το Κέντρο Αριστείας της Κοινοπολιτείας
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Σήμερα το επίσημο άνοιγμα της Υπουργικής Συνόδου της Κοινοπολιτείας στην Πάφο
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου